decât să iei un copil într-o vacanță de varăCând se încheie anul școlar și se petrec vacanțele de vară, părinții copiilor moderni nu știu ce să facă cu un copil în acel moment. Desigur, astăzi majoritatea familiilor părăsesc o vreme cu copiii lor. Unii studenți sunt trimiși într-o tabără sau într-un sanatoriu. În cele din urmă, mulți copii petrec vara în țară cu bunica lor.

Cu toate acestea, sărbătorile de vară sunt destul de lungi, iar fiecare student are mult timp liber, când nu știe ce este mai bine să facă. Niciunul dintre părinți nu dorește ca copiii lor să iasă fără rost pe stradă, așa că încearcă să vină cu opțiuni interesante. În acest articol, vă vom spune ce este posibil să luați un copil pe o vacanță de vară, astfel încât acest timp să nu dispară în zadar.

De ce să luați un copil vara în oraș?

Din nefericire, dacha nu este deloc. În plus, părinții lucrează practic tot timpul și, în majoritatea cazurilor, nu au ocazia să meargă mult timp împreună cu copilul pentru oraș. Dacă tu și copilul tău sunteți forțați să stați în oraș pentru întreaga vară, profitați de această situație pentru a vizita multe locuri interesante.

Astăzi, în multe orașe, sunt deschise toate tipurile de parcuri de distracții, unde puteți petrece o zi întreagă cu mare plăcere. Asigurați-vă că duceți copilul la grădina zoologică, iar vara este mai ușor. În grădina botanică a orașului dvs. în acest moment al anului este incredibil de frumoasă, deoarece aproape toate florile înfloresc acolo.

În plus, în lunile de vară puteți vizita parcul acvatic mult mai ieftin. Emoțiile pozitive pentru copilul dvs. vor fi suficiente, dar puteți să salvați puțin. De asemenea, în condiții bune de căldură, în multe orașe, se deschid diferite scene de stradă, pe care interpreții de teatru și de circ oferă performanțe vii.

În cele din urmă, o mare cantitate de timp liber poate fi folosit pentru a vizita muzee, diverse atracții și galerii de artă.

Ce trebuie să faceți pentru copiii aflați în vacanță la domiciliu?

Din nefericire, vara nu ne place întotdeauna cu o vreme bună. Foarte des, într-o astfel de situație, copiii de școală și de vârstă preșcolară petrec zile întregi acasă în fața unui televizor sau a unui computer. Cu toate acestea, pe vreme rea, puteți să vă prezentați o mulțime de divertisment interesant și informativ.

De exemplu, dacă nu știți ce să faceți la o vacanță de 10 ani, încercați să-l invitați să joace un joc de bord. Copiii la această vârstă se bucură să se joace cu părinții lor, încercând să-și dovedească oarecum superioritatea. O alegere excelentă în această situație va fi jocul de renume mondial "Carcassonne", care este potrivit pentru copiii cu vârste mai mari de 7-8 ani și adulții.

În acest joc, fiecare participant poate alege cel mai interesant pentru rolul - un hoț, un cavaler, un țăran sau un călugăr. Băieții de vârstă școlară petrec ore în fața terenului de joc plasându-l pe supușii săi și cucerirea teritoriului de rivalii lor.

De asemenea, în funcție de preferințele de fiul sau fiica poți juca Monopoly sau manager, Scrabble sau Scrabble si multe alte jocuri de bord.

În plus, nu uitați de o astfel de minunată divertisment pentru întreaga familie, cum ar fi puzzle-uri. Dacă copilul dvs. este destul de sârguincios, cumpărați-l un puzzle mare și uneori îl ajutați să-l colecteze. În cele din urmă, puteți veni cu un copil cu un hobby. De exemplu, o fată poate fi învățată să tricoteze și un băiat poate fi ars într-un copac.

Ce se poate face pentru copiii de vârstă școlară primară în vară pe stradă și acasă?

În vara de pe stradă vă puteți gândi la o sumă incredibilă de divertisment. De multe ori du-te la natura, bucătar grătar și joacă jocuri în aer liber - ascunde și de a căuta, de captură, badminton și tenis. În plus, puteți învăța un copil să înoate, patină cu rotile sau cu bicicleta, dacă el nu știe încă cum. decât să iei copiii în vacanță acasăMajoritatea băieților și, uneori, fetele la această vârstă se pot bucura cu mare plăcere de tatăl tău pentru pescuit sau drumeții.
Într-un joc de divertisment pentru elevii mai mici, în vreme rea este perfect pentru desen, crearea de aplicații, turnate din lut. Invitați copilul să facă cadouri unchiului și mătușii, bunicii și bunicului său.

Asigurați-vă că ați citit cărțile pentru copii. Copiii din această vârstă încă mai iubesc când părinții le citesc înainte de a merge la culcare. Petreceți cât mai mult timp cu copilul, pentru că foarte curând se va îndepărta complet de la tine.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

70 − = 68