decât să iei un copil în 2 aniBebelușii în 2 ani sunt, de obicei, neliniștiți și mobili. Ele sunt deschise studiului mediului. Ele nu pot fi lăsate nesupravegheate, pentru a nu pune în pericol. Mumiile trebuie să se gândească uneori cum să ia copilul în 2 ani. Copiii de la această vârstă nu pot ține mult timp la o activitate. Ei devin repede obosiți și trebuie să treacă la altceva. Prin urmare, părinții ar trebui să aibă o listă solidă de activități pe care să le poată oferi crocantele.

De ce să luați acasă doi ani?

Fluxul de cruste de energie poate fi canalizat în dezvoltarea creativității. Copiii sunt de obicei fericiți să picteze. Este recomandat să oferiți hârtie crumb, precum și creioane sau marcatori. Puteți să dați șabloanele copilului, cu ajutorul cărora să poată face propriile imagini nemaipomenite. Dacă părinții se tem de poluare severă ca rezultat al auto-desenării copiilor, atunci o idee excelentă va fi instalarea unei plăci magnetice.

Puteți cumpăra seturi de etichete diferite. Copiii sunt modalități de a petrece ceva timp cu ei.

Pe frigider puteți plasa magneți cu imaginea legumelor, fructelor, animalelor. Copii le pot vedea și pot juca în timp ce mama pregătește cina.

Unele mame nu știu ce jocuri să ia un copil în 2 ani în momentul gătitului. De obicei, copiii privesc cu plăcere ceea ce se întâmplă în bucătărie. Un copil poate prepara alimente din produse de jucărie. De asemenea, îi puteți oferi niște cereale, paste făinoase, pe care mirosul le poate turna, se amestecă. Puteți face acest lucru cu mâinile sau cu o lingură. De ceva timp, copilul va fi dus de procesul de hrănire a jucăriilor. Lasă-l să-i invite să-și încerce gustul și să-i trateze fiecare lingură. Dacă mama dă cutiile de copii de dimensiuni diferite, atunci le poate stive unul în celălalt. Mulți copii sunt fericiți să se uite la vase, cutii de plastic, ridica capacul la ei în dimensiune. Aceste activități nu numai că îi încurajează pe copil, ci ajută să-l dezvolte.

De asemenea, merită să luați în considerare, decât să luați un copil hiperactiv în 2 ani. La urma urmelor, acești copii sunt deosebit de agitați și se pun constant în pericol. Organizați timpul cu bebelușul, oferindu-i un joc de rol. Și merită să ne amintim că copilul trebuie să primească atât roluri pasive, cât și active. La început, jocul nu ar trebui să impună respectarea numeroaselor reguli. De asemenea, copilul poate fi oferit și sarcini liniștite (modelare, desen). Ele vor ajuta la dezvoltarea diligentei. Este important să încurajați filmele să se angajeze în activități care necesită concentrare.

Lecții pentru copii în transport

Într-o călătorie, părinții trebuie să decidă ce să facă cu un copil de 2 ani într-o mașină, într-un tren, într-un avion. Dacă copilul este ocupat cu lucruri interesante, atunci el nu va fi capricios și nu va manifesta nemulțumire.

Tehnologia modernă vă permite să organizați un film în aproape orice formă de transport. Deoarece bebelușul vă poate oferi să vizionați desenele preferate de desene animate. În mașină, puteți asculta cărți audio, cântece pentru copii distractivi. În plus, ascultarea lor îmbunătățește percepția auditivă a informațiilor.

Când călătorești cu un copil, este necesar să faci următoarele lucruri care să-i ajute să-ți organizezi timpul liber:

  • decât să ia copilul într-un avion timp de 2 anijucăria preferată a copilului, la urma urmei el poate vorbi, spune despre o călătorie;
  • puzzle-uri diferite și jucării educaționale care pot câștiga pentru o vreme o atenție deosebită;
  • cărțile strălucitoare cu imagini vor distrage copilul pentru o vreme;
  • o distracție minunată și utilă se va juca cu mama ta în jocurile cu degetul sau în învățarea poeziilor și cântecelor (copiii își amintesc repede și încearcă să repete după tine după mai multe lecturi).
  • Astfel de clase simple vă vor ajuta atunci când călătoriți în orice transport.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 1 =