că trebuie să cumperi un prim-elev în lista de școliSosirea unui fiu sau a unei fiice în prima clasă este un eveniment neobișnuit de important și interesant pentru întreaga familie. Mama și tata nu trebuie doar să pregătească copilul însuși din punct de vedere psihologic, ci și să-i cumpere o mulțime de lucruri și obiecte utile care pot fi utile miezului în timpul școlarizării.

De obicei, părinții tineri primesc o listă cu privire la cum să cumpere un prim-elev în școală, la întâlnirea părinților. Acest eveniment se desfășoară în cea mai mare parte în scopul de a vorbi cu mamele și de a impune anumite cerințe pentru uniforma școlară și alte discipline prezentate la această școală.

Cu toate acestea, există și accesorii pe care copilul le va avea nevoie atunci când intră în clasa întâi, indiferent de instituția de învățământ în care urmează să studieze. În acest articol, vă vom spune că este necesar să aduceți fiecărui elev de primă clasă la școală și ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați diferite obiecte utile.

De ce aveți nevoie pentru a obține un elev la clasă întâi la școală?

În marea majoritate a școlilor de astăzi există o anumită uniformă școlară, care trebuie respectată. De regulă, toți băieții merg la școală într-un costum de culoare închisă, iar fetele - într-o fustă și sacou sau sundress de aceeași culoare.

De aceea, primul lucru pe care trebuie să-l cumperi un elev în primul an în școală este un formular pentru participarea la orele de zi cu zi. Între timp, înainte de a merge la magazin pentru a cumpăra uniforme, asigurați-vă că vă întrebați care sunt cerințele obligatorii pentru aceasta. În unele cazuri, comisia părintelui este implicată în achiziționarea uniformei școlare, astfel încât va fi suficient să luați măsurători de la copilul dumneavoastră și să le transmiteți o anumită sumă.

Nu uitați de necesitatea de a cumpăra alte articole de garderobă pentru descendenții dvs. Deci, băiatul va avea cu siguranță nevoie de pantaloni pentru schimbare și mai multe cămăși de diferite culori, cu mâneci scurte și lungi. Fata, cu excepția unui număr suficient de bluze și broșe, trebuie să cumpere mai multe perechi de ciorapi.

În plus, toate școlile au acum clasa obligatorie de educație fizică pentru care copilul tau va avea nevoie de un set de lumină format din pantaloni scurți și tricouri, precum și un trening cald. Dacă instituția de învățământ pe care copilul dvs. o va avea și o piscină, copilul va avea nevoie de un costum de baie și de un capac de cauciuc.

Nu uita de pantofi. Asigurați-vă că pentru a cumpăra o pereche convenabil și confortabil de dimensiuni potrivite pentru copii, pantofi sau adidași pentru lecții de sport, papuci speciale pentru o piscină, dacă este necesar și un sac încăpător, în care va fi posibil pentru a elimina încălțăminte în aer liber.

Între timp, acestea sunt departe de singurele lucruri pe care un nou elev de primă clasă va avea nevoie. În plus, va trebui să colectați următoarele consumabile școlare:

 • Rucsac ușor cu o spate ortopedic;
 • manuale și cărți, necesitatea de a cumpăra ceea ce îi veți spune în mod obligatoriu profesorului de clasă;
 • Jurnal, cărucioare într-o cușcă și un conducător oblic îngust, prescripții, precum și huse pentru aceste materiale și cărți;
 • un caz de creion moale și spațios, cu fermoar;
 • pixuri și tije de culoare albastră, precum și creioane simple și colorate;
 • ce să cumpere un prim-elev în școalăerasers;
 • markerii;
 • line;
 • ascuțitoare pentru creioane;
 • o carte de desen, un rezervor de apa, vopsele si diferite pensule;
 • soft plastilina, care nu vă face mâinile murdare;
 • foarfece pentru copii sigure;
 • carton color și hârtie colorată;
 • papetărie lipici sub formă de creion, precum și PVA.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

90 − = 80