corion pe peretele frontal al ceea ce este

Din momentul în care este introducerea unui ovul fecundat în mucoasa uterină incepe sa creasca corionică, care este baza pentru placenta viitoare. Pentru a determina locația sa a avut loc cu ultrasunete, în care o gravidă de multe ori aude că corionul este situat pe peretele frontal, deși nu înțelege ce este și ce înseamnă. Să examinăm acest fenomen în detaliu și să explice modul în care să afecteze cursul sarcinii placenta atașarea la peretele uterului, astfel.

Cum se atașează de obicei la peretele uterului placentei?

Corionul poate fi localizat de-a lungul peretelui anterior, posterior, în zona fundului uterin sau în regiunea gâtului. În același timp, temerile medicilor sunt doar ultima opțiune.

Lucrul este că un loc al unui copil care se află jos nu interferează cu cursul normal al procesului de livrare. Această complicație a sarcinii poate provoca avort spontan și poate cauza o muncă operativă de urgență.

Localizarea corionului de-a lungul peretelui frontal al uterului nu este o încălcare. De fapt, nu există nicio diferență deosebită în timpul nașterii și al procesului de sarcină, placenta fiind atașată de peretele anterior sau posterior al uterului. Parametrul cel mai important este așa-numita înălțime de fixare a placentei în intrarea în zoe uterin. În mod normal, acest parametru nu trebuie să fie mai mic de 6-7 cm.

Ce determină locația corionului? corion de-a lungul peretelui anterior al uterului

Faptul că vasul corionică situat pe partea din spate sau peretele frontal al uterului, cauzată în primul rând de faptul că datele de câmp cavitatea uterina rareori implicate în procesele inflamatorii și infecțioase. De exemplu, în zonele în care peretele este deteriorat de miomul sau chistul existent, atașamentul corionului nu se poate întâmpla pur și simplu.

Printre dezavantajele de fixare pe peretele frontal al placentei poate fi identificat, probabil, doar faptul că există unele dificultăți în a asculta inima fetale prin peretele abdominal al femeii gravide, folosind stetoscopul obstetrică.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

76 − = 71