cum copii înotChiar înainte de naștere, bebelușii sunt ținute tot timpul în apă. Pentru ei, este familiar și, prin urmare, să învețe să înoate sugarii nu este deloc dificil. Dar modul în care copiii în vârstă înoată și cum să-i antreneze, o întrebare care necesită muncă grea.

sugarii

Cu un pic atât de mic, înotul se poate face numai după ce cordonul ombilical sa vindecat. Una dintre cerințele principale este prezența unei băi mari. Înotați copii mici, atât pe burtă, cât și pe spate, cu mare plăcere.

Complexul cuprinde două exerciții:

  1. Principalul lucru care va permite unui copil să înoate pe stomacul său este să dețină capul copilului deasupra suprafeței apei. În acest caz, butoanele și picioarele fâșiilor sunt libere și le sortează în mod activ.
  2. Dacă există un scop de a preda un copil să înoate în sus față, este necesar să se poată scufunda copilul pe spate și două mâini pentru a ține corpul său: o mână - sub cap, al doilea - sub partea din spate.

An și mai mult

Cu astfel de copii, este mai bine să începeți antrenamentul în piscină sau pe corpurile de apă "calme". Esența complexului de exerciții este aceeași ca și pentru copii, dar cu unele diferențe. Când învață un copil să înoate pe burtă, mâna adultului nu este plasată sub bărbie, ci sub piept și în golurile axilare ale copilului. În plus, bebelușul trebuie să fie informat despre mișcarea coordonată a brațelor și a picioarelor.

Puteți învăța cum să înotați un copil, fie cu adaptări speciale, fie fără ele. Atributele profesionale sunt: ​​bord pentru înot, fin și nudele.

Atunci când se antrenează în piscină, copiii înoată, fie cu ei, fie cu "ajutoare" mai simple, de exemplu, brațele.

Cum să înveți copiii să înoate sub apă, întrebarea care este cea mai dificilă, dar fără ea nu puteți scăpa. De regulă, la început copilul învață să se scufunde și numai atunci începe să înoate. Pentru a fi mai confortabil, ridicați ochelarii copilului și spuneți-le că înotul sub apă este identic cu ceea ce se întâmplă la suprafață, cu excepția faptului că trebuie să vă țineți respirația, ca atunci când faceți scufundări.

Deci, învață copilul să înoate și vei fi liniștit pentru el când se duce la tabără sau la mare. În plus, înotul este un exercițiu fizic excelent pentru copiii de toate vârstele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 57 = 65