cum să utilizați scutece reutilizabileScutecele reutilizabile devin din ce în ce mai populare pentru mamele tinere. Multe femei au remarcat că utilizarea acestor fonduri le permite să economisească în mod semnificativ finanțele. În plus, alergia la utilizarea unor produse similare se produce mult mai rar. De aceea, este important ca tinerele mamici să știe cum să folosească în mod corespunzător scutecele reutilizabile și cât de des trebuie să fie schimbate.

Cum să folosiți scutece reutilizabile?

Punerea unui astfel de scutec pe un copil este extrem de ușoară. Pentru a face acest lucru, introduceți doar o inserție specială în buzunarul interior, apoi puneți spatele scutecului sub fundul bebelușului, iar partea frontală trece între picioare. În partea din față a unui astfel de produs există în mod necesar butoane sau Velcro, cu care trebuie să ajustați mărimea în înălțime.

În plus, pentru copiii mai în vârstă, puteți utiliza scutece de pantaloni reutilizabile, care sunt îmbrăcate în același mod ca și chiloți obișnuiți de bumbac. Un miez absorbant special este, de asemenea, introdus într-un astfel de scutec.

De obicei, scutecele reutilizabile se schimbă la fiecare 2-4 ore, verificând în mod constant partea exterioară în punctul de contact cu picioarele copilului. Dacă produsul începe să se ude, trebuie schimbat imediat. În unele cazuri, mamele utilizează două căptușeli simultan pentru a mări timpul până la îmbrăcămintea următorului copil.

De regulă, pentru a avea grijă de copil, mamele cumpără 6-10 seturi de scutece reutilizabile. Această sumă este suficientă pentru întreaga zi, iar tânărul rămâne mereu uscat, vesel și vesel.

Cum să spăl scutece reutilizabile?

cum să utilizați scutece reutilizabileCapacele absorbante după utilizare sunt trimise la spălătorie. Înainte de prima utilizare este de dorit să spălați scutecul însuși, prin fixarea butonului Velcro și a butoanelor. Puteți face acest lucru manual sau într-o mașină de spălat cu alte lenjerie de corp pentru copii într-un mod delicat de spălare. Temperatura apei ar trebui să fie de 30-40 de grade.

Introduceți înainte de spălare este mai bine să vă îmbibați. În plus, dacă produsul este foarte murdar, trebuie mai întâi să fie spălat separat în apă rece. În timpul spălării, puteți folosi orice pulbere pentru îmbrăcăminte pentru bebeluși, dar nu se recomandă utilizarea balsamului - reduce capacitatea absorbantă a produsului. Din același motiv, garniturile și scutecele nu pot fi călcate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

95 − 88 =