Cum să îmbrăcați un nou-născut în timpul iernii? | hounslowtw3.net

Cum să îmbrăcați un nou-născut în timpul iernii?

Cum să îmbrăcați un nou-născut în timpul iernii

Problema cum să se îmbrace în mod corespunzător bebelușii nou-născuți, foarte adesea îngrijorează părinții tineri. Totuși, pentru că copiii sunt atât de ușor răciți și, în schimb, supraîncălziți! Și mai greu este pentru părinții nou-făcuți în sezonul rece, când este foarte dificil să se adapteze la un număr mare de haine. Să luăm în considerare întrebările legate de nevoile nou-născuților de iarnă și cum să le îmbrăcați în iarnă.

Lucrurile necesare pentru un nou-născut în timpul iernii

Un set standard de haine pentru bebeluși în primele zile și luni de viață este foarte dependent de timpul anului. Dacă în vara fierbinte un nou-născut va avea suficient corp cu un manșon scurt, un raspashonok de lumină și scutece, iar apoi timpul de iarnă îi dictează condițiile. Deci, asta este util pentru iarnă bebelușii din haine:

 • îmbrăcăminte exterioară - salopete de iarnă sau un plic (pentru a alege);
 • două capace - subțiri și calzi;
 • corpul cald - "bărbații puțin";
 • corp subțire cu mâneci lungi;
 • glisiere și stafide;
 • șosete, zgârieturi-zgârieturi;
 • pantaloni pe o bandă elastică largă;
 • scutece subțiri (calico) și calde (flanel) - acestea vor fi la îndemână, chiar dacă nu doriți să faceți un copil.

Desigur, nu veți avea nevoie de o copie a fiecărui element, ci mai multe. Numarul va depinde de preferintele dumneavoastra: de exemplu, cineva este mai usor sa invete un copil, in timp ce altii, dimpotriva, prefera scutecele pentru o varietate de haine pentru copii. Dar unele lucruri de care ai nevoie. Acest lucru se aplică la un costum inteligent sau alte haine pentru descărcarea de nou-născuți, iar în timpul iernii - de asemenea, o pătură caldă sau plic. De asemenea, sunt indispensabile lochinoths - un lucru foarte convenabil atât pentru scutece și sub glisoare obișnuite.

Cum să îmbrăcați un nou-născut în timpul iernii acasă?

Imbracamintea de iarna pentru un nou-nascut poate varia in functie de temperatura aerului din casa ta. În cazul în care apartamentul este cald (20-25 ° C), atunci copilul poate fi îmbrăcat într-un scutec, un scrap și un glisor. Dacă camera este mai rece, puteți pune glisierele calde pe benzile de sus sau doar acoperiți copilul. Să-l pui în haine prea calde nu merită. Dar este prea ușor să pună pediatrii, de asemenea, pediatrii nu recomandă: sistemul de termoreglare pentru nou-născuți abia începe să lucreze și copilul poate îngheța. Părinții înșiși ar trebui să găsească în această chestiune o medie de aur, controlând vizual temperatura corpului copilului. De exemplu, dacă bebelușul se transpiră - este evident că este fierbinte. În acest caz, înlocuiți hainele cu unul mai ușor. Dacă copilul este înghețat, acesta poate fi văzut prin următoarele semne: extremități palide, nas rece și urechi, sughiț, urinare frecventă. De asemenea, bebelușul se poate micșora din frig, apăsând mâinile și picioarele.

Imbracaminte pentru plimbari de iarna

Și acum să discutăm despre cum să mergem cu un nou-născut în iarna de pe stradă. Frigul de iarnă, procesele de termoreglare imperfectă ale copilului, menționate mai sus, și comportamentul său pasiv pe plimbare ne fac să ne îmbracăm copilul mai cald. În același timp, îmbrăcămintea de îmbrăcăminte strânsă și îmbrăcămintea de iarnă pe cărucior implică o supraîncălzire potențială a copilului, care nu este, de asemenea, foarte bună. Nu uitați că supraîncălzirea unui copil (mai ales a unui nou-născut) este mult mai periculoasă decât hipotermia. Acesta din urmă este plin de frig și o creștere prelungită a temperaturii corpului poate duce la deshidratare și la alte consecințe periculoase pentru sănătatea copiilor.

Prin urmare, îmbrăcați copilul în același mod ca și acasă, plus unul sau două straturi de îmbrăcăminte, ținând cont de condițiile meteorologice. De exemplu, dacă vremea eoliană stradală și -5 ° C, atunci poți să îmbraci copilul așa:

 • scutece;
 • tricou sau raspashonka;
 • glisante pe butoane sau chiloți cu eurorezinkoy;
 • necesare pentru un nou-născut în timpul iernii

 • costum de fleece;
 • capotă + pălărie caldă;
 • salopete;
 • Chiloți (în cazul în care salopetele nu au mânere închise).

Dacă stradă este o temperatură plus, puteți purta o salopetă mai ușoară, demi-sezon sau să nu poarte sub un costum cald și un capac suplimentar.

Cu vremea schimbătoare, fiți pregătit să mergeți acasă pentru a vă îmbraci un copil care este prea fierbinte. Numai prin dobândirea unei astfel de experiențe, veți învăța în cele din urmă să vă îmbrăcați cu mirosul în timp - așa cum aveți nevoie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 71 = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: