decât să iei un copil la domiciliu timp de 7 aniLa vârsta de 7 ani aproape tot timpul copilul se pregătește pentru școală sau, direct, pregătește în el. Copilul învață să citească, să numere și să scrie și să îmbunătățească abilitățile dobândite anterior. Mulți părinți își scriu copiii într-o varietate de secțiuni, care le iau și ei destul de mult timp. În plus, copilul se familiarizează constant cu profesorii și colegii, așa că, în general, odată plictisit.

Între timp, un copil de șapte ani este încă prea tânăr, iar în viața lui, pe lângă învățare, trebuie să existe în mod necesar tot felul de jocuri și glume. Copiii din această vârstă pot petrece toată ziua pe stradă de dimineața până seara, jucând și distracție cu prietenii. Dar ce să faci dacă este foarte frig sau e ploaie? În acest articol vă vom spune ce puteți face pentru un copil de 7 ani la domiciliu, inclusiv pe tine însuți, pentru a nu pierde și a petrece timp cu beneficii.

Dar să ocupi casele băiatului sau fetei de 7 ani?

Există câteva moduri adevărate în care puteți lua o casă de copil de 7-8 ani, de exemplu:

  1. Destul de ciudat, una dintre cele mai simple metode - citind o carte interesantă. Contrar opiniei populare, copiii mici sunt foarte îndrăgostiți de lectură, principalul lucru fiind acela de a găsi literatura corectă. În plus, lectura dezvoltă logică, gândire, inteligență, mindfulness, concentrare și perseverență.
  2. Oferiți copilului împreună pentru a construi o casă mică de materiale improvizate. Pentru a face acest lucru, luați o cutie mare, de exemplu, de sub aparatele de uz casnic. Tăiați niște găuri destul de mari, reprezentând ușa și ferestrele. Deasupra puteți acoperi casa cu o pătură subțire și puteți decora pereții cu orice obiecte la alegere și vopsea cu pixuri strălucitoare. Prin construirea unei locuințe similare, puteți petrece ceva timp pe voi înșivă, decât să ia un băiat de 7 ani la domiciliudeoarece copilul va fi fericit să îl joace independent.
  3. În plus, copiii de șapte ani sunt foarte mulțumiți de dezordine cu autocolante diferite. Dă-i copilului cognitiv revista cu autocolante speciale, și va fi fericit să se ocupe de el.
  4. În cele din urmă, vă puteți oferi fiului sau fiicei dvs. faceți-vă propriul cadou, de exemplu, la ziua de naștere a bunicii. Pentru aceasta puteți folosi vopsele, creioane, plastilină, aluat special pentru modelare și multe altele. Deci, nu numai că poate oferi emoții pozitive unei persoane apropiate lui, ci și își dezvoltă abilitățile creative.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 3