cum să stați în linie pentru a nu beneficia de eco-freeCuplurile destul de des căsătorite, care nu pot obține un copil de multă vreme, sunt interesate de întrebarea cum să stea în linie pentru FIV gratuit. Să încercăm să oferim un răspuns exhaustiv.

Cum de a deveni o coadă de IVF gratuit?

Pentru a primi soți, așa-numitul statut de așteptare pentru obținerea serviciilor de inseminare artificială, trebuie să vă adresați mai întâi centrului de planificare familială. Aici cei care doresc să conceapă un copil prin mijloace artificiale vor spune în detaliu despre toate etapele procedurii. Cu toate acestea, primul lucru care așteaptă un bărbat și o femeie este o examinare completă și cuprinzătoare a sistemului reproducător. Numai după ce unul dintre parteneri a fost diagnosticat cu infertilitate și diagnosticat în consecință, cuplul va primi un document care confirmă acest fapt.

În majoritatea țărilor din spațiul post-sovietic, cetățenii au o așa-numită politică de asigurări medicale obligatorii (MHI). Este cu el și cu concluzia studiului că femeia vine în centrul de planificare familială.

Pe baza diagnosticului, ambii parteneri fac obiectul unui tratament. După finalizarea acestuia, este programată oa doua examinare. Dacă, în concluzie, comisia indică faptul că cursul terapiei a fost ineficient, este indicată o trimitere la FIV.

Doar după aceea, femeia are o astfel de oportunitate, cum să obțineți un schimb gratuit de FIV.

Care sunt cerințele pentru potențialele mamici care doresc să urmeze FIV?

cum să ajungi pe drumul liber pe ecoTrebuie remarcat că, chiar și cu anumite indicații pentru procedură, inseminarea artificială nu poate fi efectuată de către fiecare femeie.

Deci, pe lângă concluzia comisiei medicale menționate mai sus, polița de asigurare, o femeie trebuie:

  • au o vârstă nu mai mică de 22 ani și nu mai mare de 39 de ani;
  • să nu existe contraindicații la procedură (malformații congenitale ale cavității uterine, tumori, procese inflamatorii acute în organism, formațiuni maligne etc.).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 76 = 78