De ce cad părul după naștere?

de ce după părul de naștere cadeDestul de des, femeile se plâng că au păr foarte repede și în volum mare după naștere, dar de ce o fac, nu înțeleg. Luați în considerare această situație mai detaliat și încercați să înțelegeți și să numiți principalele motive ale acestui fenomen.

De ce bebelușii pierd părul după naștere pe cap?

Este demn de remarcat faptul că acest tip de proces are loc în orice persoană aproape în permanență. În timp, bulbii de păr mor, ca urmare a căderii structurii sistemului radicular al părului și căderii acestuia.

Cu toate acestea, de obicei numărul lor este mic, atât de mulți nu acordă nici măcar importanță acestui lucru. Cu toate acestea, după apariția copilului, situația se schimbă dramatic.

Motivul principal pentru explicarea faptului că părul cade din păr aproape imediat după naștere este o scădere bruscă a concentrației unui hormon, cum ar fi estrogenul. Aceasta, la rândul său, este cauzată de o creștere a sintezei hormonului prolactină, care este direct responsabilă de procesul de lactație, - producția de lapte matern.

De asemenea, este de remarcat faptul că de multe ori cauza căderii părului după nașterea bebelușului poate fi starea asuprată a mamei sau stresul postpartum, lipsa somnului.

Cum să facem față acestui fenomen?

După ce sa discutat de ce părul de pe cap cade la tinere după naștere, să vorbim despre ce să facem cu mama nouă în această situație.

Primul lucru care vine în ajutorul unei femei în majoritatea situațiilor similare este diversele rețete ale medicinei tradiționale. Astfel, potrivit mamei care sa confruntat cu această problemă, măștile care utilizează pâine (de preferință secară), zerul de lapte încălzit și gălbenușul de ou pot fi o soluție excelentă pentru pierderea părului în perioada postpartum. De asemenea, ajutați bine la întărirea lămpilor de clătire a părului cu un decoct de ierburi, cum ar fi urzici, brusture, rădăcini de aira, frecați direct în rădăcinile părului de jojoba și ulei de brusture.

de ce după părul de naștere să cadă ce să facă

De asemenea, dacă este posibil, femeia ar trebui să facă tunsoarea mai scurtă. Se stie ca acest lucru ajuta la cresterea intensitatii cresterii parului. Cu toate acestea, această opțiune nu este potrivită pentru toate doamnele.

Va fi superfluă în timpul alăptării să beți vitamine, dintre care există multe. Există chiar complexe de vitamine special pentru îngrijire medicală. Cu toate acestea, înainte de a le folosi, este absolut necesar să consultați un medic.

Astfel, după cum se poate vedea, există multe modalități de întărire a părului slăbit după livrare. Cu toate acestea, pentru a alege unul potrivit într-un caz particular, o femeie ar trebui să consulte un medic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: