de ce o femeie gravidă își ia picioarele pe timp de noapteCrampele sunt o contracție puternică și dureroasă a mușchilor. În special în timpul sarcinii, picioarele de vițel sunt reduse noaptea, când senzațiile de durere se manifestă mai mult. Motivele pentru acest lucru pot fi diferite. Mai jos vom lua în considerare motivul pentru care există crampe la mamele în așteptare.

Motivul poate fi lipsa de minerale. La urma urmei, o femeie însărcinată și copilul ei sunt două organisme, iar mama toate substanțele utile, vitaminele pe care le folosește, se împarte în două. Prin urmare, convulsii apar adesea din cauza unui deficit de minerale, în special magneziu, calciu, potasiu.

Vărsăturile regulate la o femeie care are un copil, explică, de asemenea, de ce reduce vițeii noaptea în timpul sarcinii. Cu vărsături, mama insarcinată pierde o cantitate semnificativă de oligoelemente, care fac parte din elementele digestive.

De asemenea, convulsii tulbura femeia din cauza dezvoltării varicelor. Acest lucru se datorează faptului că atunci când mama viitoare câștigă în greutate - presiunea uterului crește pe vasele din pelvisul și picioarele mici. Să înțelegi că boala varicoasă se dezvoltă este simplă: în timpul zilei, mai ales dacă femeia este îndelungată, simte greutatea și durerea în picioare. Aceasta precede manifestarea aparentă a bolii - apariția venelor dilatate.

Convulsii regulate la mamele în așteptare pot apărea pe fundalul unei anemii severe - o scădere a cantității de hemoglobină din sânge.

Uneori, în timpul unei nopți gravide, aceasta reduce picioarele dacă are picioare plate sau există boli ale glandelor tiroide.

Alte motive pentru care reduce cramperea picioarelor de vițel pe timpul nopții în timpul sarcinii

Adesea, contracția musculară dureroasă este cauzată de circumstanțe ușor de evitat. Crampele pot apărea din cauza unor pantofi prea înguste. Dacă o femeie poartă pantofi incomod pentru o lungă perioadă de timp, circulația sângelui în picioare este deranjată, mușchii obosiți.

Uneori o dietă neechilibrată, respingerea unor produse importante și utile (de exemplu, brânza de vaci) explică, de asemenea, în timpul sarcinii reduce picioarele de vițel pe timp de noaptede ce reduce vițeii de picioare pe timp de noapte la femeile gravide. Pentru a evita crampele nocturne, trebuie să aveți grijă dacă luați corect diuretice. Aceste medicamente îi ajută pe mamele viitoare să se lupte cu edem, dar utilizarea lor incorectă îndepărtează în mod intensiv apa și substanțele minerale dizolvate din organism.

Am analizat cele mai frecvente motive pentru care femeile gravide își iau picioarele pe timp de noapte. Dar este important să știți că convulsiile pot fi simptome ale unor tulburări grave de sarcină. Prin urmare, dacă o femeie suferă de această boală - ea trebuie să consulte imediat un medic. El va ajuta la determinarea cauzei și va prescrie tratamentul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =