de ce nu poți să faci poze cu copiii care dormOdată cu nașterea unui copil, puteți auzi de multe ori că nu poate fi fotografiat în timpul somnului. Din moment ce bebelușii nou-născuți dorm aproape tot timpul, poate fi extrem de dificil de a păstra de la asta.

Desigur, a crede sau nu a crede în diverse semne este o chestiune privată pentru toată lumea. Cu toate acestea, majoritatea tinerilor mame încearcă să asculte acele superstiții care se referă la bebeluși și sunt deosebit de interesați de ceea ce sunt cauzate de anumite interdicții sau reguli.

În acest articol, vă vom spune dacă este posibil să fotografiați un nou-născut care dorm, și cum cei care interzic acest lucru își explică poziția.

De ce nu fotografiază copiii care dorm?

Există multe credințe cu care puteți explica de ce nu puteți fotografia copiii care dorm, în special:

  • o persoană care este fotografiată în timpul somnului poate rămâne pentru totdeauna în această poziție, adică pur și simplu nu se trezește;
  • astfel copilul "poate fura" sănătatea și destinul;
  • fotografierea în timpul somnului afectează calitatea sa, adică persoana care a fost fotografiată, nu va avea în mod necesar suficient somn;
  • copilul dormit în fotografie nu este protejat de deteriorare, ochi răi și alte influențe magice negative. Dacă o astfel de imagine ajunge la o persoană cu abilități magice, el poate dăuna ușor copilului și nu va întâmpina nici o rezistență;
  • blițul sau obturatorul camerei pot sperieri foarte mult îngerul pazitor, după care va lăsa pentru totdeauna mirosul.

Toate aceste motive nu au o explicație științifică, totuși, mulți oameni cred în ei și îi conving pe adevărul poziției lor de prieteni apropiați. Între timp, există și alte motive mult mai realiste care pot explica într-adevăr pericolul de fotografiere a unui copil în timpul somnului.

Deci, un nou-născut sau un copil mic poate fi speriat făcând clic sau flashând camera. Pe măsură ce părinții tineri nu știu dacă bebelușul este într-adevăr adormit sau doar întinzându-se cu ochii închisi, pot fotografia un copil dormitei îl pot speri foarte mult cu acțiunea lor neatentă. În cazurile cele mai grave, o astfel de teamă poate provoca stuttering, enurezis sau ticuri nervoase.

În plus, fotografia cu bliț poate avea de fapt un ușor efect asupra calității somnului. Desigur, acest lucru nu înseamnă că copilul care a fost apăsat o dată, nu va avea neapărat suficient somn, dar bioritmii somnului său pot suferi schimbări serioase.

În cele din urmă, oamenii care profesează Islamul nu pot fotografia copiii de dormit din motive religioase. Filmarea în timpul somnului este echivalentă cu crearea de imagini sculpturale, care este un păcat și interzis de Sharia.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

75 − = 72