Dezvoltarea matului de la vârsta de vârstă

Când un copil mult așteptat apare în familie, părinții vor dori cu siguranță să-i furnizeze toate accesoriile de cea mai bună calitate. Printre varietatea de produse moderne pentru dezvoltarea copiilor este ușor să se rătăcească și să obțină un lucru inutil. Luați, de exemplu, un covor în dezvoltare cu arce și aflați dacă are nevoie de copilul dumneavoastră.

De ce aveți nevoie de un covoraș de joc?

Și are nevoie de el pentru ca, din primele luni ale vieții sale, un mic om să se familiarizeze cu diferite sunete, culori, senzații tactile. Toate acestea și multe altele sunt unite într-un lucru indispensabil - un covor în dezvoltare.

Aici, și o varietate de zornăitori, care diferă în sunet și pentru apariția dinților alege primul a copilului, unele au chiar și o oglindă de siguranță, în care, cu interes vor admira copilul crescut.

Țesătura utilizată pentru covoare are o suprafață diferită de atingere, ceea ce are efectul cel mai pozitiv asupra abilităților intelectuale ale copilului dumneavoastră. Cum poate fi aceasta și care este relația dintre aceste concepte aparent diferite?

O relație este cel mai care nu este nici pe cel mai direct - pe vârfurile copilului degetelor sunt localizate receptori senzoriali, iar atunci când acestea vin în contact cu diverse suprafețe tactile impulsuri de la ei merge la creier și, astfel, organismul primește informații despre lume. Și cu cât sunt mai multe aceste informații, cu atât mai multă experiență pe care copilul o acumulează.

Datorită faptului că jucăriile pentru covorul în curs de dezvoltare sunt foarte diferite, se dezvoltă motilitatea mică a degetelor mici. La urma urmei, după cum se știe, ea este cea responsabilă de dezvoltarea discursului: cu cât mai multe degete practică mișcările cu obiecte mici, cu atât mai corect va fi discursul copilului.

Cum de a alege un mat de dezvoltare?

Deci, am fost convins că un astfel de lucru ca un mat de dezvoltare, copilul nostru încă mai are nevoie, și a decis să cumpere. Acum este momentul să aflați care din covorașele în curs de dezvoltare este mai bună și de la ce vârstă puteți utiliza fiecare dintre ele. În general, covoarele de diferite branduri nu diferă cu adevărat în ceea ce privește funcționalitatea unul față de celălalt. Practic, toate au un set standard de jucării. Diverse culori, imagini și forma covorului în sine pot fi diferite: sunt patrate, dreptunghiulare, ovale, rotunde sau făcute sub formă de covoare pentru animale.

Dezvoltarea matului cu barele de protecție este bună pentru cei mai mici copii. Bărcile creează un sentiment de confort și siguranță pentru copil. Se recomandă utilizarea acestuia, începând aproape de la naștere. Dar după ce copilul crește și învață să se târască, părțile nu vor mai fi necesare și pot fi omise.

Suportul pentru dezvoltare pe două fețe este potrivit pentru copiii mai mari, care explorează deja în mod activ spațiul din jur și pot fi interesați de copil până la doi ani. Nu are arce, iar dimensiunea sa este de 2x2m. Cu ajutorul unui astfel de covor copilul va putea să învețe culorile de bază și chiar numerele și literele. Cu toate acestea, această mată mare de dezvoltare este folosită pentru gemeni, după toate acestea pe un covor obișnuit pentru doi copii este înghesuită. Pentru gemeni, este posibilă și cumpărarea a două covorașe diferite, astfel încât copiii să se poată juca pe rând pe rând. dezvoltarea puzzle-ului de covoare

Chiar și pentru copiii care știu să se târască și să se așeze, există o mată de puzzle în curs de dezvoltare. Are o suprafață neobișnuită de relief și datorită grosimii sale nu este rece să se joace pe podea.

Informații despre modul de spălare a covorașului în dezvoltare pot fi găsite pe eticheta producătorului. Practic, se presupune că spălarea mașinilor se face în mod blând cu utilizarea pulberii de spălare pentru copii.

Dragi părinți, amintiți-vă, indiferent cât de util și de a dezvolta o jucărie pe care nu ați ales-o, nu va înlocui niciodată atenția copilului dumneavoastră. Acordați cât mai mult timp copiilor dvs.!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 + = 28