prin câte nașteri începe după îndepărtarea dopuluiÎntrebarea cu privire la numărul de nașteri care încep după mutarea plută este destul de adesea auzită de la mamele în așteptare, în special de la cei care se așteaptă la întâiul născut. Să încercăm să răspundă și să definească: Cum pluta din lichidul amniotic și cum să nu confunde aceste două tipuri de precursori de livrare rapida.

După câte zile începe lucrarea după îndepărtarea plută?

Sub acțiunea hormonilor sexuali, cum ar fi estrogeni si prostaglandine, col uterin inainte de livrare scurtate treptat, devine mai moale, care ocupă poziția de mijloc pe axa canalului de naștere.

Pe măsură ce cervixul se maturizează, canalul său se deschide ușor. Este în el și conține o mucus gros cervical, care formează un dop. De regulă, nu are culoare, dar în unele cazuri poate avea o nuanță roz sau gălbui.

Sub influența estrogenilor, a căror concentrație crește înainte de naștere, se produce lichefierea pungii. De regulă, plecarea sa are loc cu 10-14 zile înainte de apariția primelor lupte. Cu toate acestea, nu se poate spune fără echivoc că toate femeile au acest lucru în același timp. Deversarea de dop de mucus pot fi observate timp de 3 și 5 zile înainte de data livrării, iar în unele cazuri - și timp de câteva ore până când se naște copilul (de multe ori multipare).

Ce se întâmplă dacă pluta sa îndepărtat?

prin câte nașteri după îndepărtarea plutăDupă ce a ocupat de asta, cât de multe după retragerea fișei merge de obicei în travaliu, va vorbi despre modul în care o femeie ar trebui să se comporte în acest caz.

De regulă, acest fenomen este considerat un predicator al livrării rapide. Cu toate acestea, este foarte dificil de ghicit cu timpul începutului lor. Prin urmare, după ce pluta a fost eliberată spre exterior, mama însărcinată ar trebui să asculte corpul ei și să aștepte scurgerea de lichid amniotic. De altfel, acesta din urmă poate apărea uneori aproape imediat după conectare. Dacă o femeie observă că lenjeria ei apare periodic de descărcare apoasă, este necesar să mergeți urgent la spital.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

53 − 49 =