endhistol pentru copii

Nu este un secret că copiii sunt foarte sensibili la o varietate de infecții. Intrând în organismul copiilor, microbii patogeni se dezvoltă destul de repede, prin urmare, asistența acordată în timp util joacă un rol important aici. Medicamentele pentru pacienții mici ar trebui să fie moi și sigure, de aceea pentru tratamentul copiilor, tot mai des au început să se utilizeze enthistol.

Enistolul este un medicament combinat care are efecte antivirale, antiinflamatorii și detoxifiante. Pe lângă faptul că agentul homeopat activează de apărare ale organismului și inhibă inflamația, deoarece reduce efectele nocive ale agenților patogeni în organism, reducând astfel riscul de a dezvolta boala.

Enistol - indicații de utilizare:

  • infecții virale: gripă, SARS, hepatită virală;
  • afecțiuni ale tractului respirator: bronșită, pneumonie, sinuzită, traheită;
  • CNS;
  • herpes, citomegalovirus și alte infecții TORCH.

Cum se utilizează ENHYSTOL?

Acest medicament este disponibil sub formă de tablete și o soluție injectabilă în fiole.

Copii mai mari de 3 ani de medicamente trebuie luați înainte de mese sublingual (sub limbă până la resorbția completă) 1 comprimat de 3 ori pe zi. Dozajul pentru copii mai tineri de 3 ani de droguri en-histol este de ½ comprimat sub limbă, pulbere. În cazul afecțiunilor acute, se recomandă administrarea medicamentului la fiecare 15 minute timp de 2 ore pentru a atenua simptomele bolii.

Enistolul sub formă de lichid pentru injectare la copii poate fi administrat numai subcutanat sau intramuscular de la 1 la 3 ori pe săptămână. doză unică pentru copiii de 6 ani este de 1 USD, la vârsta de 3-6 ani - ½ fiolă cu 1-3 ani - ¼ unei fiole, copii sub un an - 1/6 din fiolă. În condiții acute, o singură doză de medicament poate fi administrată zilnic timp de 3-5 zile.

În plus, enzima este recomandată copiilor pentru prevenirea, imbunatatirea aplicatieicu scopul de a activa răspunsurile imune și de a reduce frecvența infecțiilor respiratorii.

Engistol pentru copii - contraindicații și efecte secundare

Acest medicament, spre deosebire de agenții antivirali tradiționali, nu este toxic, nu are contraindicații și efecte secundare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, în Engystol include lactoză, deci înainte de utilizare pentru persoanele care suferă de intoleranță la această componentă ar trebui să se consulte cu un medic.

În practica medicală, cazuri de supradozaj Engystol nu sunt respectate, și mulți ani de experiență în utilizarea vorbește doar despre eficacitatea și siguranța sa pentru copii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 70 = 75