Imprastierea este un semn al sarcinii

Aproape orice femeie în timpul sarcinii se plânge nu numai de somn rău și schimbări bruște în corpul ei, ci și de uitare. Această problemă este deosebit de acută pentru femeile care decid să lucreze în primele două trimestre. Ar trebui să luăm acest lucru ca o abatere de la normă și cum să facem față cu lipsa de spirit, vom lua în considerare în acest articol.

Unde "picioarele cresc"?

Există câteva versiuni diferite, de ce femeile gravide uită constant ceva și uneori nu se pot concentra pe o perioadă lungă:

  • din motive psihologice (în timpul gestației femeia este în meditație constantă cu privire la nașterea viitoare, îngrijirea copilului și posibilele probleme, toate acestea conduc la instabilitate emoțională și la uitare);
  • oboseală ușoară (chiar și cei mai puternici si au venit sa are „rezistență la rupere“, care vorbesc de o femeie gravidă, care este nu numai copilul sub inima ei, dar este sub hormonal plin schimbă corpul);
  • fiziologice (în timpul celui de-al treilea trimestru, celulele creierului sunt ușor comprimate, acest lucru fiind cauzat de fluctuațiile hormonale, care la rândul lor afectează metabolismul celulelor);
  • lipsa de gândire ca reacție naturală (conform unei versiuni, corpul însuși este împrejmuit de informații inutile și negative, asigurând astfel calm și echilibru în timpul gestației);
  • destul de des o femeie în timpul sarcinii pur și simplu nu poate "apăsa frâna" și își continuă ritmul obișnuit, corpul încearcă astfel să dea un semnal că el este la limită și obosit.

Cum să facem acest lucru?

De fapt, nu este necesar să lupți. Este necesar să percepeți acest lucru ca pe o normă și pur și simplu să vă schimbați modul de viață obișnuit. Nu puteți influența procesele din corp, dar vă veți putea ajuta puțin.

Primul lucru pe care ar trebui să-l luați de regulă este relaxarea periodică. Sunteți obligat să vă faceți o odihnă, altfel nu veți putea lucra sau construi rutina zilnică în mod normal. Relaxarea și relaxarea se pot face cu ajutorul relaxării muzicii, aromoterapiei, desenului, citirii. Alegeți orice metodă, atâta timp cât vă permite să vă izolați complet de lumea exterioară și să vă relaxați.

Este foarte important să dormiți suficient. Puternicul somn nu numai că ajută la restabilirea puterii unei femei în timpul perioadei de gestație, dă o odihnă creierului și astfel funcționează pe deplin. Asigurați-vă că ventilați bine dormitorul, încercați să rămâneți până cel târziu la ora 22. Dacă dormi complet, creierul va fi clar pentru dimineață și veți putea să vă concentrați pe o perioadă mai lungă.

Alimentele și băuturile contribuie, de asemenea, la funcționarea normală. Dacă credeți că "gustoase" și "utile" nu se pot întâlni pe o farfurie, atunci vă greșiți. Absența este adesea un semn al unei alimentații neechilibrate a unei femei. corect Disparitia este un semn al sarcinii2o dietă selectată afectează în mod direct munca dvs. pe tot parcursul zilei. În ceea ce privește consumul de alcool, măsura și regimul sunt importante aici. Niciodata nu se bea noaptea, va duce la umflarea si lipsa de somn.

Este clar că în primul și al treilea trimestru va fi dificil să vă amintiți totul. Da, acest lucru nu este necesar. Este suficient doar pentru a obține un mic notebook și înregistrați imediat planurile dvs. pentru ziua, săptămâna și luna.

Cu toate acestea, nu scrieți totul doar pentru oboseală sau suprasolicitare. Dacă ați început să observați că uitarea dvs. este sistematică, nu ezitați să vizitați un medic. Cel mai probabil vă va oferi plimbări în aer proaspăt și un somn sănătos, completați-l cu vitamine și emoții pozitive.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 6 = 7