Este posibil să te căsătorești cu o femeie însărcinată în biserică?Nu este întotdeauna sarcina este planificată, astfel încât la momentul apariției sale, părinții pot trăi pur și simplu împreună, doar de planificare să se căsătorească. Există, de asemenea, cazuri în care un bărbat și o femeie este deja înregistrat relație și merge în curând supuse ritul de binecuvântare a unirii lor în biserică, în calitate de credincioși, dar nu au avut timp înainte de a aflat despre prețuite două benzi. Prin urmare, întrebarea dacă este posibil să se căsătorească cu o femeie însărcinată în biserică se află în prim plan. Oamenii care nu sunt destul de versatici în această chestiune adesea susțin că acest lucru este inacceptabil. Să analizăm modul în care slujitorii bisericii în sine se referă la această întrebare.

Ce ar trebui să știu despre nuntă în timpul sarcinii?

Dacă te uiți cu nerăbdare să copilul, dar doriți să-l a fost o binecuvântare a lui Dumnezeu, vă sunt susceptibile de a se referi la templu să-ți spun dacă să se căsătorească cu o femeie poate gravidă. Biserica se referă la această întrebare este destul de tolerant și nu crede că ritul în această situație - un păcat. Încălcarea poruncilor lui Dumnezeu este nașterea unui copil în afara căsătoriei, i. E. o viață de curvie. Deci, dacă doriți să vă răspundă la întrebarea dacă este posibil să se căsătorească în timpul sarcinii pozitiv, dar din nou, este necesar să se încheie o căsătorie legală, care este înregistrată în oficiul registrului.

Mama și tata viitoare ar trebui să știe despre nuntă într-o poziție "interesantă" următoarele fapte:

  1. Orice preot vă va înlătura imediat îndoielile cu privire la faptul că o mireasă gravidă poate fi căsătorită. La urma urmei, un copil este considerat un dar de la Domnul, care a binecuvântat astfel femeia. Prin urmare, nici o pedeapsă de sus, dacă soții intenționează să ducă o viață neprihănită și să se alăture copilului la credința ortodoxă, nu va urma.
  2. Pot să mă căsătoresc în timpul sarcinii?Ceremonia de nuntă este destul de lungă și durează cel puțin o oră. În tot acest timp, mireasa și mirele trebuie să stea. O femeie însărcinată se simte deseori slabă, iar capul ei poate deveni amețit. Prin urmare, este necesar să se informeze în prealabil despre starea viitoarei mame servitorilor bisericii care vor pregăti banca în avans pentru a putea să se așeze și să se odihnească.
  3. Lungimea rochiei de nunta trebuie sa fie neaparat sub genunchi. De asemenea, este de dorit să acopere complet pieptul și umerii. Gravidă poate și ar trebui să se căsătorească în haine libere, care nu comprima abdomenul și pieptul, atunci va fi mai ușor să îndurați o ședere prelungită într-o cameră apropiată. Pentru ritual alegeți pantofii cu un nas închis, care va fi cel mai confortabil.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 15 = 22