pot da kvas unei mame care alăptează?Nutriția adecvată, care trebuie respectată de către mama care alăptează, reprezintă o bază bună pentru sănătatea copilului. De mult timp a fost cunoscut faptul că alegerea adecvată a alimentelor pentru o femeie însărcinată, în special o femeie care alăptează, este o știință întreagă. Pentru băuturi este necesar să nu avem o atenție mai puțin fermă.

Fie că este posibilă hrănirea mamei mamei?

Știm cu toții că nu este nimic mai bun decît o zi de vară fierbinte a unei pahare de quass dătătoare de viață, rece, deci femeile se întreabă adesea dacă este posibil să bea quass de la o mamă care alăptează.

Răspunzând la această întrebare, ar trebui să rețineți că este necesar să folosiți kvass în timpul alăptării cu prudență. este un produs de fermentare și poate provoca balonare și colică la copil.

Unii nutriționiști nu recomandă Quass în timpul alăptării. Totuși, majoritatea este de părere că în cantități mici se poate bea dacă utilizarea sa nu conduce la disconfort și organismul copilului reacționează bine.

Vorbind despre ce fel de quass pot alapta mama, atunci, firește, cel mai bine este să gătești acasă. Dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci trebuie să alegeți dintre opțiunile achiziționate: baril sau îmbuteliat.

Kvass în sticle nu poate fi numit complet natural. În cele mai multe cazuri, este carbonat și are o durată mare de depozitare, iar acest lucru poate fi obținut cu ajutorul unor conservanți, ceea ce nu corespunde parametrilor quass-ului natural "viu". O astfel de băutură nu poate fi numită dăunătoare, dar nu ar trebui să beți acest quass atunci când alăptați, așa cum poate cu o mare probabilitate să provoace o reacție negativă a organismului copilului la ea.

kvass la alăptare

Mamele care alăptează pot folosi opțiunea de barilă de vită pentru îmbuteliere, este mult mai bună decât cea îmbuteliată. Dar când cumperi, merită să ai atenție la locul de muncă al vânzătorului, care trebuie să respecte normele sanitare. Tara, care va turna kvass, este mai bine sa aduci cu tine. Și nu fi timid să ceară documente în care să fie scrisă o quass de fermentație naturală sau, pur și simplu, "trăiește". Perioada de valabilitate nu trebuie să depășească 3 zile.

Având în vedere toate nuanțele în producerea de kvass, această băutură poate fi beată în cantități mici, iar norma pe zi este un pahar.
În orice caz, kvass este considerat o băutură utilă, deoarece are în componența sa microelemente care întăresc imunitatea. Multe mumii afirmă că chiar vă permite să depășiți criza de lactație, deși nu există dovezi medicale pentru acest lucru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

12 − = 11