Fitball pentru femeile însărcinateDatorită invenției fitball-ului elvețian, femeile însărcinate din întreaga lume pot instrui eficient flexibilitatea muschilor, fără nici o forță. Prins în zbura ideea că poartă un copil, trebuie să te porți ca o vază de cristal și să petreci cea mai mare parte a zilei în pat. Datorită faptului că femeile insarcinate a început să se comporte în această perioadă dificilă de viață activă și l-au inclus pe gimnastica fitball pentru femeile gravide pentru a reduce durata și durerea travaliului. Restaurarea mame ale corpului, de asemenea, merge mai repede, dacă după nașterea unui copil nu împinge mingea minunat în colțul de departe.

În cazul în care pentru a cumpăra minge de fitness pentru femeile gravide?

Prin cumpararea această minge ar trebui să fie luate cu deplină responsabilitate, pentru că de cumpărare fals de proastă calitate, există riscul ca el nu a putut suporta sarcina, la un moment dat de spargere sub tine, iar acest lucru poate duce la un prejudiciu de coccis, sau mai rău, la amenințarea de întreruperea sarcinii.

Bile de avion ieftine de pe piețe, doar identice în exterior cu calitatea, dar sunt fabricate în conformitate cu tehnologia uzuală și pot exploda la un moment dat. Baletul corect poate rezista la o încărcătură de până la 300 de kilograme și, dacă este deteriorat, este dezumflată mai degrabă decât spargerea ca omologul său chinez. Din cauza achiziției, mergeți la magazinul de echipamente sportive, unde mărfurile sunt certificate și au o garanție.

Cum de a alege o minge de fitness pentru femeile gravide?

În cazul în care înălțimea este mai mică de 152 cm, diametrul mingii trebuie să fie nu mai mult de 45 cm, cu o creștere de 175 cm, la dimensiunea dorită -.. 65 cm, dar pentru femei de mare, mingea poate fi de 75 cm.

Prin culoare, desigur, fiecare femeie alege tipul pe care îl iubește - culorile luminoase te fac activi și îți îmbunătățești dispoziția. Dacă sunteți pierdut, întrebați-l pe consultant cum să alegeți un fitball pentru femeile însărcinate. Puteți fi sfătuit cu bile cu o suprafață aspră, pentru a preveni alunecarea, sau poate fi împărțită în jumătate jumătate netedă, cealaltă dur. Dar, practic, sunt comune cu o suprafață de cauciuc cu nervuri.

Sarcina pentru fizioterapia sarcinii

Utilizați mingea sala de sport poate fi diferit - trebuie doar să stai pe el, în loc de a folosi un scaun sau scaun de calculator, reduce tensiunea musculara, prin relaxarea și relaxare, sau angajate în sala de fitness pe un fitball pentru femeile gravide. Este suficient să stăpânești câteva exerciții simple pentru a-ți menține corpul tonificat pe tot parcursul sarcinii.

Clasele pot incepe de la cel de-al doilea trimestru, cand trec amenintarea cu avort spontan si daca nu exista contraindicatii. În plus față de tehnicile de gimnastică, acum puteți începe formarea mișcărilor care vor fi utile în timpul nașterii. La urma urmei, fiecare spital de maternitate practică folosirea mamei fitball, dintre care majoritatea răspund foarte pozitiv.

Un complex de exerciții simple pe fitbole pentru femeile însărcinate.

  1. Așezați-vă pe o minge cu picioarele foarte divergente pentru a leșina din lateral în față sau înainte și înapoi - astfel de mișcări ușurează încărcarea din talie, ușurând durerea din spate. Există o întărire a mușchilor pelvieni și, dacă adăugați exerciții Kegel, veți obține un rezultat excelent.
  2. După ce învățați cum să mențineți echilibrul bine, puteți adăuga exerciții de întindere - așezate pe minge pentru a trage la rândul său, la picioarele din dreapta și din stânga. Puteți face răsuciri ale trunchiului, punându-ți mâinile pe centură sau pe cap.
  3. Fitness pentru femeile însărcinate cu fitballStați pe toate patru și așezați-vă pe minge cu pieptul, îmbrățișându-l cu mâinile. Coapsele trebuie să fie relaxate pe cât posibil, va ușura durerea.
  4. Așezați-vă pe podea, așezați flancul între picioare și genunchi, strângeți-o cât mai tare, fixându-vă timp de 5 secunde. Acesta este un exercițiu foarte bun pentru mușchii din perineu și partea interioară a coapsei.

În timpul practicării jocului de fitball pentru femeile însărcinate, nu uitați de tehnicile de siguranță. Du-te în jos încet, cu picioarele larg distanțate, împingând înapoi mâna pentru oprire. Când învățați doar mingea, cereți-vă să vă acoperiți pe cei dragi sau să vă țineți pe spatele scaunului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − = 14