Infarctul placentei – ce este?

infarctul placentei ce esteUneori, femeile care sunt în poziție după ce au auzit termenul de "infarct placentar" sunt interesate de medic ce este. Acest tip de condiție a copilului este cauzată de o încălcare a fluxului sanguin normal al placentei. Aceasta constă în îndepărtarea țesutului țesutului.

Care sunt diferitele tipuri de infarct de placentă?

În funcție de ceea ce a provocat infarctul placentei, se disting următoarele tipuri:

  • roșu;
  • alb;
  • calcaroasă.

Primul tip se dezvoltă în cazul în care există o sângerare de la un vas localizat în discedul. Ulterior, după un timp, acesta intră în al doilea formular.

Infarctul alb este rezultatul depunerii excesive a fibrinului, care dă această culoare.

Forma de var de infarct placentar este rară. Este cauzată de precipitarea moleculelor de calciu pe pereții vaselor de sânge avariate.

Din cauza dezvoltării unui infarct de placentă?

Cauzele infarctului miocardic sunt destul de numeroase. Prin urmare, este adesea dificil să se determine exact cel care a condus la boală într-un singur caz. Factorii agravanți care duc adesea la apariția unei astfel de boli sunt:

  • toxicoza prelungită;
  • o schimbare în greutatea femeii însărcinate într-o măsură mai mare sau mai mică;
  • creșterea tensiunii arteriale;
  • întreruperea sistemului de excreție (afecțiuni renale).

Pentru a determina cauza exactă a ceea ce a condus la dezvoltarea unui atac de cord placenta, a efectuat o examinare aprofundată, inclusiv: ecografie, analize de laborator. Uneori, dificultatea in diagnosticul este ca placenta in sine este situat pe peretele din spate al uterului, și inspecția minuioas previne fructe. Într-o astfel de situație, o încălcare a stării normale a copilului scaune medicilor să învețe să schimbe bătăile inimii copilului, ca o boală similară duce la înfometarea oxigenului la făt, așa cum este indicat de ritmul cardiac rapid.

Cum se determină infarctul placentar?

Simptomele unei astfel de încălcări, ca infarctul placentar, sunt puține. De aceea, acest tip de afecțiune este diagnosticată cu o ultrasunete planificată. Cu toate acestea, de obicei, prezența unei încălcări la o femeie însărcinată spune:

  • frecvente, mișcări fetale excesive;
  • creșterea frecvenței cardiace la nivelul fătului;
  • apariția de scurgere sângeroasă (dacă un atac de cord este însoțit de o detașare a placentei).

Aceeași femeie însărcinată, cu înfrângerea unei mici părți a placentei, se simte ca de obicei. Acest fapt uneori face dificilă diagnosticarea precoce a încălcării fluxului sanguin placentar. Cel mai adesea se găsește la CTG, în care se calculează frecvența cardiacă fetală și se analizează activitatea sa. Rezultatele obținute din acest studiu sunt confirmate prin ultrasunete.

Ce poate duce la infarctul placentar?

Cele mai multe gravide, a aflat despre prezența unei astfel de încălcări, atunci interesul, care sunt consecințele unui atac de cord placenta, si daca a fost moartea ei.

Riscul complicațiilor în acest caz depinde de modul în care este plasată placenta în uter și dimensiunile acesteia. Cel mai adesea, un singur atac de cord, având o dimensiune mică, Cauzele infarctului placentarnu reprezintă un pericol. Cu toate acestea, prezența a 3 sau mai multe astfel de situri, sau 1, 3 cm în dimensiune, poate duce la insuficiență fetoplacentală. O astfel de încălcare în ultima perioadă duce la dezvoltarea hipoxiei fetale, care afectează negativ dezvoltarea sa intrauterină. În cazurile în care leziunea atinge 1/3 din întreaga dimensiune a placentei, apare moartea fetală.

Astfel, pentru a stabili în timp util o încălcare este necesar să se efectueze ultrasunete. În cazurile în care este diagnosticat un infarct de placentă, femeia gravidă este observată pe tot parcursul termenului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 31 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: