Inhalarea cu laringită la copiiMetoda moderna de inhalare cu laringita la copii este un nebulizator. Cu ajutorul acestui dispozitiv, cele mai mici particule ale medicamentului cad direct în sistemul respirator, ocolind tractul digestiv.

Ce inhalatii fac copiii cu laringita nebulizatoare?

Este important ca un medic calificat să trateze această boală gravă. De cele mai multe ori, primele zile de boală pe care copilul o petrece într-un spital, după care este prescris pentru a fi vindecat acasă. Acolo, mama va continua tratamentul prescris, care include inhalarea cu:

  1. mucolitice - Lazolvan, Ambroxol, care diluează sputa.
  2. antispasmodic - Salbutamol (Ventolin), Berodual, care ameliorează spasmul bronhiilor și a mușchilor laringelui.
  3. Medicamentul hormonal Pulmicort, care elimină puffinessul laringelui și în această situație este antialergic.
  4. Soluție fizică, soluții alcaline - Apă minerală Borjomi, Luzhanskaya, calmant în gât.
  5. Antiseptice înseamnă - Dekasan, Furatsilin, Miramistin.

Trebuie reținut că nu toate medicamentele pot fi utilizate cu un nebulizator. Același Lazolvan nu poate fi folosit în dispozitiv ca un sirop dulce. Pentru aceasta, există fiole cu un agent curat, nebule de plastic sau sticle cu un medicament într-o doză mare (100 ml).

Prioritatea terapiei prin inhalare

Nebulizatoarele sunt administrate copiilor din primul an de viață. Acest dispozitiv nu are contraindicații. Singurul lucru pe care ar trebui să-l acordați este timpul dintre inhalarea diferitelor medicamente. Este necesar să se respecte următorul algoritm:

  1. Un medicament diluat în soluție salină este turnat în recipientul medicamentului. Nu utilizați apă distilată, fiartă sau curată.
  2. În primul rând, copilului i se administrează un expectorant.
  3. După 20 de minute, după ce copilul fântânii drese lui, el a inhalat droguri antiseptic sau hormonale (la un moment dat), pentru a reduce spasmul laringian.

Astfel de vizite în timpul zilei pot fi de la trei la șapte, în funcție de numirile medicului. Acum știm răspunsul la întrebare - este posibil să se facă inhalare pentru copiii cu laringită. Aceasta este modalitatea cea mai rapidă și cea mai eficientă de a elimina umflarea glotului și de a elimina procesul inflamator.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

11 − = 9