Inhalatii cu apa minerala pentru copii | hounslowtw3.net

Inhalatii cu apa minerala pentru copii

inhalare cu apă minerală pentru copii

Inhalările cu apă minerală - aceasta este o metodă destul de eficientă de tratare a tusei, precum și o răceală care se manifestă atât la adulți, cât și la copii. După această procedură, sputa acumulată în bronhii sau în cavitatea nazală se diluează și se lasă cu ușurință în afara corpului. Trebuie remarcat faptul că apa minerală este un remediu natural care minimizează probabilitatea reacțiilor alergice.

Ce fel de apă minerală este cea mai bună pentru inhalare?

Orice apă minerală alcalină trebuie utilizată pentru inhalare. Cea mai bună apă este Narzan, Borjomi, Essentuki (nr. 4 sau nr. 17). Înainte de utilizare, este necesar să se elibereze gaz dintr-o sticlă de "apă minerală". Pentru a face acest lucru, conținutul flaconului este turnat într-un pahar, amestecat bine cu o lingură și lăsat să stea timp de cel puțin o oră.

Cum se face inhalarea cu "apă minerală" pentru copii?

Într-o tavă normală, cu un volum de aproximativ 250 ml, este necesar să se toarnă apa minerală preparată anterior. Apoi, apa ar trebui încălzită la 50 de grade. Copilul se topește pe o cratiță cu o "apă minerală" caldă și își acoperă capul cu un prosop. Inhalarea vaporilor calzi de apă minerală pentru copii trebuie să fie de 2-2,5 minute. Pentru o mai rapidă realizare a unui efect pozitiv, repetați procedura de 3-4 ori pe zi.

În plus, inhalările cu apă minerală pot fi efectuate cu un inhalator special cu ultrasunete.

Reguli de bază pentru inhalarea cu apă minerală pentru copii

  • Este interzisă inhalarea la temperaturi ridicate ale corpului;
  • nu trebuie utilizat în apă clocotită, deoarece aburul prea fierbinte poate provoca arsuri ale tractului respirator superior și, în același timp apă caldă suficient nu da efectul terapeutic dorit;
  • în timpul inhalării cu apă minerală, la un abur cald inhala rece trebuie exclusiv prin nas și prin inhalare pentru tratamentul tusei la sugari respira vaporii „mineral“ ar trebui, de preferință, prin gura;
  • pentru a efectua această procedură este necesară o oră după masă, cu excepția cazului în care, în decurs de o oră după inhalare, nu se recomandă copiilor să bea și să mănânce.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: