Laxativ pentru femeile însărcinate în stadii incipienteConstipația urmărește femeia însărcinată literalmente din primele săptămâni de concepție. Această nenorocire nu permite să trăiți o viață întreagă și agravează manifestările toxicozei. Se întâmplă astfel încât chiar și un stil de viață mobil, o schimbare în dietă, introducerea unei varietăți de celuloză și probiotice în meniu nu schimbă situația în bine.

Pot folosi un laxativ pentru femeile însărcinate în stadiile incipiente?

Dacă cazul nu se mișcă și constipația devine din ce în ce mai agravată, atunci ar trebui luate măsuri mai radicale. De fapt, în afară de disconfortul teribil, o astfel de situație ar putea duce la hemoroizi sau fisuri anale in timpul tranzitului intestinal, și mai mult și mai mult de atât.

Pentru că femeia ar trebui să respingere imediat opresiune, consultați medicul ginecolog, asa ca a luat laxative ei care sunt permise în timpul sarcinii în stadii incipiente.

Faptul este că utilizarea lor nu va afecta sistemul circulator, ceea ce înseamnă că nu face rău copilului, așa că nu trebuie să se teamă. Medicamentele care sunt aprobate pentru utilizare de către femeile gravide nu depășesc tractul digestiv, acționând doar local.

Ce laxativ poate fi însărcinat în primele etape?

Cele mai frecvente sunt cele trei medicamente care s-au dovedit a fi în lupta împotriva constipatiei:

  1. Duphalac. Este un sirop dulce transparent, saturat cu lactuloza. Intrând în stomac, se umflă și crește semnificativ dimensiunea, ceea ce vă permite să umpleți intestinele cu vițeii și să le evacuați rapid afară. Acest remediu poate fi folosit o perioadă lungă de timp fără teama de dependență și efecte secundare.
  2. Laxativ pentru sarcina timpurieLumanari cu glicerina. Cel mai inofensiv mijloc de combatere a constipatiei, care este permis sa se aplice chiar si sugarilor. Lumanari înmuia scaunele acumulate, permițând golirea fără durere după constipație prelungită.
  3. Microlax. O mică clismă tubulară, care conține ca substanță activă sorbitol și sulfat de lauril. Această soluție este pe deplin pregătită pentru utilizare și după 10 minute după administrare se poate aștepta un efect. Medicamentul este absolut inofensiv și este prescris pentru gravide, lactație și sugari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 5 = 6