Lenjerie postnatală | hounslowtw3.net

Lenjerie postnatală

lenjerie postnatală

In timpul sarcinii si la nastere sunt intinse muschii abdominali, crește piept, și să se întoarcă stomacul și pieptul înapoi în formă, iar mușchii și pielea - Ton, ai nevoie de destul de mult timp. Pentru a ajuta organismul recupera mai repede, există o lenjerie post-natală specială, care include bandaje și sutiene și chiloți, inclusiv de corecție.

De ce să purtați haine postnatale?

Postnatala lenjerie de corp ajută pe femei să se stabilească nivelul coloanei vertebrale și a articulațiilor spate, suport abdomen, de multe ori saggy după naștere, și toarnă laptele matern, cantitatea de care ar putea crește cu mai multe dimensiuni. Femeile care au avut o cezariana, haine speciale trebuie să fie sigur, în scopuri preventive și curative.

Dupa cezariana, in special realizat de linia albă a abdomenului, în cazul în care nu există mușchi și vase de sânge, poate forma o hernie linia albă a abdomenului, prin care ernie buclele toamna intestinului. Pentru a preveni aceste hernii necesită o proteză specială post-operatorie care surprinde incizie.

Bandajul obișnuit postpartum ajută doar la strângerea mușchilor pielii și abdominali și funcționează ca un traumatism postnatal. Un astfel de bandaj este de dorit, dacă mama are probleme cu articulațiile coloanei vertebrale și pelvine. La recomandarea medicului, bandajul este obligatoriu pentru îmbrăcăminte, dar astfel de tipuri de lenjerie postnatală, cum ar fi sutiene și chiloți, sunt purtate numai la cererea unei femei.

Mai bine, în prealabil, să aveți grijă de selecția și achiziționarea de lenjerie postpartum. În primele zile după naștere, este mult mai convenabil decât de obicei, deoarece este destinat special pentru această perioadă, ținând cont de toate caracteristicile fiziologice ale tinerilor mame și ale femeilor care alăptează. Lenjeria postnatală, în plus față de șosete confortabile, implică prezența buzunarelor pentru șervețele sanitare (tampoane pentru femei și căptușeală), ceea ce facilitează foarte mult respectarea igienei postpartum.

Lenjerie de corp pentru care alăptează se face având în vedere un acces ușor și rapid la încuietorile piept nefixat cu o singură mână, dezgolit pieptul într-o singură mișcare, a fost convenabil să o facă, chiar și cu un copil în brațe. Pe langa mamele care alăptează sutiene sunt oferite și alte lucruri care contribuie la hrănirea, de exemplu, halate, pijamale, bluze si rochii cu fante pentru piept și chiar o îmbrăcăminte exterioară specială - dar va avea nevoie de mult mai târziu, iar cineva calm costa și așa mai departe, preferând lumina convențională îmbrăcăminte liberă.

Cel mai adesea, atunci când o femeie alege un set postnatal de lenjerie de corp, factorul decisiv este prețul său. Dar atunci când alegeți este necesar să alegeți dimensiunea potrivită (nu trebuie să fie prea slăbită, dar să nu provoace disconfort la femeie). tipuri de lenjerie postpartumNu este necesar să comandați lenjerie în lipsă - este întotdeauna necesar să o încercați.

Contraindicații la purtarea lenjeriei postpartum

De obicei, hainele postnatale sunt recomandate tuturor mamelor tinere, în special pentru un sutien care alăptează - face viața mai ușoară în spital și în primele zile de ședere acasă cu copilul. Dar cu lașii care au un efect de tragere, totul nu este atât de clar.

Postnatala lenjerie de corecție, în special chiloți și modelare bandaj, nu poate fi utilizat la femeile cu boli de piele, inflamatorii, erupții cutanate pustuloase și alergice. Nu este recomandat să le purtați la femei cu diferite afecțiuni ale tractului gastro-intestinal, boli de rinichi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: