leșin la adolescenți

Leșinul este o pierdere pe termen scurt a conștiinței. adolescent Inconștiență - destul de comune, de multe ori destul de periculos, dar în cazul în care copilul dumneavoastră a leșinat, este de dorit să caute în continuare sfatul medicului precum cauza de pierdere a conștienței la adolescenți sunt diferite - de la mici la foarte periculoase.

Cauzele sincopiei la adolescenți

Cel mai adesea, adolescenții suferă de leșin vasovagal, care apar din oboseală, oboseală, lipsă de somn, durere, suprasolicitare emoțională și în camere înfundate. Înainte de o astfel de leșin, uneori în câteva minute și, uneori, în câteva secunde, capul începe să se rotească, greață și un voal apar în fața ochilor. Dacă aveți timp să vă culcați în acel moment, adică să faceți o poziție orizontală, atunci, probabil, veți evita leșinul.

Acest tip de sincopă se referă la un grup de sincopă care nu are legătură cu nici o boală cardiovasculară. Acest grup include, de asemenea, următoarele tipuri:

  • situație sincoapă - aceste leșinuri depind de anumite situații, cum ar fi urinarea, tusea, sângele, înghițirea;
  • carotide sincopă sinusurilor - constiinta se pierde atunci când rotirea capului, să ia produsele alimentare, cum ar fi poate să apară atunci când gâtul este strivită de ceva, cum ar fi un guler cravată și cămașă leșin;
  • ortostatic sincopă - aceste sincopă sunt asociate cu scăderea tensiunii arteriale, care cauzează leșin când o persoană se află în poziție verticală;
  • copilul a leșinat

  • sincopa sincopa - apar din cauza unei supradoze de medicamente sau datorita efectelor secundare.

Dar există, de asemenea, motive mai periculoase pentru copilul de a leșina - acestea sunt asociate cu boli ale sistemului cardiovascular. Înainte de un astfel de copil se simte leșin unele „defecte“ în bătaia inimii, fața lui în timpul atacului foarte palid sau albastru rândul său, și ritmul cardiac în timpul leșin sau foarte rare sau inexistente. Asemenea amenințări sunt periculoase, deoarece implică riscul de moarte subită.

Dacă copilul dumneavoastră și-a pierdut cunoștința, atunci medicul trebuie să aplice cu certitudine că cauzele leșinului nu sunt periculoase. Va trebui să mergeți nu numai la neuropatolog, ci și la cardiolog. Dacă aveți timp să aflați cauzele leșinului, vă veți proteja de entuziasmul inutil și veți putea ajuta copilul la timp.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 31 = 39