scutire de scutec

Dacă intenționați să folosiți scutece de unică folosință în grija bebelușului, atunci nu va fi superfluu să vă gândiți la locul unde le veți pune după utilizare. Nu este nici un secret faptul că scutecele folosite nu miros de margarete, astfel încât depozitarea lor ar trebui să fie bine închisă. Este cel mai convenabil să puneți un dispozitiv de stocare pentru scutece lângă o pătuț sau o masă de schimbare, deoarece acestea trebuie schimbate adesea și este irațional să rulați cu fiecare scutec folosit în coșul de gunoi. La început, atunci când bebelușul este hrănit doar de laptele matern, mirosul nu este atât de intens, este foarte posibil să se adapteze pentru acest scop orice găleată cu un capac bine fixat. Dar cu cât copilul devine mai în vârstă, mirosul este mai neplăcut și apoi nu poți să faci fără un utilizator special de scutece.

Ce este un utilizator de scutec?

Cu cuvântul "utilizator" în cap, mulți se asociază cu ceva high-tech, cu ajutorul căruia scutecul din casă este împărțit în atomi, fără a afecta mediul. De fapt, totul este mult mai prozaic.

Un colector de scutece este un dispozitiv special, similar cu un bin folosit pentru a izola scutecele folosite prin împachetarea acestora într-un film special de bacterii.

Care sunt utilizatorii scutecelor?

Există două tipuri de scutece:

  1. Încălzitoare de deșeuri cu casete înlocuibile. Acest tip implică împachetarea fiecărui scutec în conformitate cu principiul formării cârnaților. Pentru reciclare, scutecul trebuie introdus în orificiul capacului rotind caseta de mai multe ori.
  2. Încălzitoare deșeuri fără casete. Acumularea de scutece are loc într-un sac de gunoi care păstrează un miros neplăcut sac de scutec sigilii.

La alegerea tipului de unitate, trebuie avut în vedere faptul că casetele de înlocuire pentru utilizatorul scutec reprezintă un element suplimentar de cheltuieli. Costul unei casete înlocuibile este de aproximativ 10 y. e. Reciclatoarele de tip non-casetat permit folosirea oricăror pungi de polietilenă adecvate, deci mult mai economice.

Distins prin utilizarea volumului de scutece acumulate. Pe piață sunt modele care pot găzdui de la 30 la 120 de scutece.

Acționările de orice tip pot fi ușor dezasamblate, spălate și rearanjate, iar designul modern le va permite să se potrivească organic în orice interior.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

37 − = 35