vaccinarea cu imunodeficiență

Mulți părinți se tem să-și facă copilul vaccinat din cauza alergiilor, a unei alte boli sau pur și simplu pentru că se îndoiesc de calitatea vaccinului. Este posibil, desigur, să scrieți eșecuri în mod constant, dar unde ar fi mai convenabil să obțineți o retragere oficială medicală din vaccinări. Să examinăm mai atent cum să obțineți un ghid medical din vaccinări.

Motivele pentru medotovod din vaccinări

Anterior, lista de motive pentru medotvod a fost mult mai lungă, acum a fost semnificativ redusă. Deci, puteți să-mi dați un ghid medical de la vaccinuri din următoarele motive:

  1. Efectele reziduale după boală. După boală, ei vă pot oferi un examen medical de vaccinare pentru o perioadă scurtă de timp. Medicul va trebui mai întâi să se asigure că nasul curbat, tusea și alte efecte reziduale după boală au trecut complet. Numai atunci când copilul este complet sănătos, va fi posibil să îl vaccinezi.
  2. În timpul bolii. Atunci când copilul dumneavoastră este bolnav, este interzisă și vaccinarea, chiar dacă sunt prezente doar simptome minore, cum ar fi nasul curbat sau o ușoară tuse.
  3. Hemoglobină redusă. Dacă hemoglobina la un copil este mult redusă, vaccinările nu se pot face. Pe această bază, este, de asemenea, monotonă obținerea unui ofițer medical scurt.
  4. Imunitate slabă. Dacă copilul dumneavoastră este adesea bolnav și imunitatea sa este slăbită, vaccinările se pot face numai prin anumite vaccinuri, mai "moi". Este, de asemenea, posibil dacă copilul dumneavoastră are un fel de alergie severă. Astfel de vaccinuri pot fi prescrise de un imunolog.
  5. Reacția la vaccinare. Dacă copilul a avut o reacție proastă la o inoculare, o stare colapsidă, în care copilul sa simțit obosit, letargic, vaccinările nu vor fi prescrise și acest lucru poate provoca un pilot medical.
  6. Boli ale sistemului nervos. Multe dintre bolile sistemului nervos pot provoca un medotvod.
  7. Imunodeficientei. În cazul imunodeficienței primare, copilul nu trebuie, de asemenea, să fie vaccinat.
  8. Crampe în anamneză. Cauzele acestor convulsii nu au fost încă determinate cu precizie, dar se presupune că apar din motive de imaturitate a sistemului nervos. Cauzele convulsiilor pot fi febra, o răceală obișnuită, precum și unele vaccinări.
  9. Maladii neoplazice. Orice tumori maligne sunt motivul pentru medotvod, deoarece este periculos pentru ei să se vaccineze.
  10. Hipersensibilitate. Dacă copilul dumneavoastră este alergic, atunci, după ce ați verificat cu imunologul, puteți obține un asistent medical. De exemplu, dacă un copil are o sensibilitate crescută la drojdie, atunci când este vaccinat împotriva hepatitei B, va trebui să semnați o bucată de hârtie pe care sunteți de acord motivele pentru medovodov din vaccinăriaceastă vaccinare. Fără consimțământul dvs., vaccinările nu se vor face.

Cum de a face un ghid medical de vaccinări?

Medotvodul de la vaccinare este foarte convenabil pentru că nu trebuie să semneze în mod constant refuzurile și să-și justifice punctul de vedere, dar este destul de dificil să îl primești.

Mai întâi trebuie să luați o opinie a medicului, în specialitatea despre care raționează motivul pentru un consultant medical, concluzia privind prezența acestei boli. Apoi, cu această concluzie, mergeți la medicul pediatru, care poate da în temelie un ofițer medical sau, cum se spune, nu poate da.

Din păcate, nu există nici un ghid medical permanent din vaccinări - ghidul medical maxim este dat timp de șase luni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

24 − = 19