mese și scaune pentru copii de la 2 aniDe la vârsta de doi ani, copilul atrage multe lucruri, sculpturi, ședințe la masă, joacă, mănâncă. Pentru a-l face sa se simta confortabil pentru ca el sa nu se bata si sa nu-si strici postura, in doi ani pentru copil este necesar sa alegi masa si scaunul potrivit.

Care sunt tipurile de mese și scaune pentru copii?

Tabelele și scaunele pentru copii de la 2 ani sunt cele mai diferite în ceea ce privește valoarea, materialul și designul. Există o mulțime de modele diferite pe piață.

Mai întâi de toate, măsurați înălțimea mesei și scaunului pentru un copil de 2 ani va fi convenabil. În acest caz, picioarele copilului ar trebui să fie pe podea, nu agățat în aer, genunchii indoiti la 90 de grade, înapoi plat și coatele liber pe masă în poziția pe jumătate îndoit.

mese și scaune pentru copii de la 2 ani 10

Acum ia în considerare proiectarea de bază a meselor:

  1. Transformer. Cel mai adesea, acestea sunt produse din lemn sau din plastic, care pot fi achiziționate până când copilul începe să stea. În prima poziție, acesta este un scaun obișnuit pentru a fi alimentat cu o tavă înșurubată. În plus, este ușor de transformat într-o masă pentru copii și scaun înalt și este folosit de copii de la 2 ani. Această opțiune va dura mult timp. Există, de asemenea, modele concepute pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani. Astfel de produse sunt reglabile în înălțime, masa de masă poate fi fixată la un unghi.
  2. Dacă ați cumpărat un scaun separat pentru hrănire, care apoi nu este modificat, atunci puteți alege mese de joc pentru copii de la 2 ani, care va implica un om mic într-o lume fascinantă.
  3. Pentru un studiu confortabil al alfabetului copilului, cifrele și mult mai mult prezentate elaborarea tabelelor pentru copii de la 2 ani, pe suprafața căruia sunt pictate diverse detalii de predare.
  4. Pentru cazare compactă, dacă nu există nici un loc în apartament, puteți alege masă pentru copii pliabilă cu scaun înalt, recomandat pentru copii de la 2 ani. În acest caz, nu va dezordine apartamentul.

Ce să caut?

Atunci când alegeți mobilier pentru copii, amintiți-vă întotdeauna următoarele reguli:

  1. Copilul trebuie să se simtă confortabil. Spătarul și cotierele ar trebui să ofere securitate și capacitatea de a se așeza și de a se ridica singuri.
  2. Mobilierul ar trebui să fie fabricat din materiale ecologice și sigure.
  3. Tabelul pentru un copil de 2 ani nu trebuie să aibă colțuri ascuțite, pentru a nu răni copilul.
  4. Suprafața trebuie să fie netedă și ușor de spălat.
  5. Designul strălucitor ca un copil, el va sta cu el cu plăcere.
  6. Dimensiunile ar trebui să fie adecvate pentru creșterea acesteia.

Mai întâi de toate, amintiți-vă că nu alegeți mobilier pentru tine, ci pentru un copil. Puteți să o luați împreună cu dvs. și să obțineți împreună cea mai bună opțiune. Copilul va simți atenția și grija, va fi încântat să folosească mobilierul pe care el la ales. Un copil care ia decizii la o vârstă fragedă va rezolva orice problemă din viața adultă.

mese și scaune pentru copii de la 2 ani 1 mese și scaune pentru copii de la 2 ani 2 mese și scaune pentru copii de la 2 ani 3
mese și scaune pentru copii de la 2 ani 4 mese și scaune pentru copii de la 2 ani 5 mese și scaune pentru copii de la 2 ani 6
mese și scaune pentru copii de la 2 ani 7 mese și scaune pentru copii de la 2 ani 8 mese și scaune pentru copii de la 2 ani 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 61 = 69