Moartea oului | hounslowtw3.net

Moartea oului

moartea oocituluiConform caracteristicilor fiziologice ale sistemului reproducător feminin, moartea ovocitelor apare la 24 de zile, mai puțin de 48 de ore după ovulație. Cu toate acestea, unele femei care măsoară în mod constant temperatura bazală și conduc un program adesea susțin că o scădere a valorii acestui indicator în faza 2 a ciclului indică faptul că oul moare. Să încercăm să înțelegem această problemă.

Ce înseamnă scăderea BT în faza a 2-a?

Cel mai adesea, o scădere pe termen scurt și o creștere suplimentară a temperaturii bazale pot vorbi despre un proces de implantare care apare la 7-10 zile după concepție. Acest proces este însoțit de o creștere a nivelului de hormon de sânge al progesteronului, care este asociată cu debutul sarcinii.

În acele cazuri în care nu apare concepția, după ovulație, după numai 2 zile, temperatura bazală scade din nou.

Merită să spunem că moartea oului în diagrama BT nu este reflectată în nici un fel, astfel încât este imposibil să știm acest lucru în acest fel. Afirmațiile multor femei în acest sens sunt eronate.

De ce un ou moare?

În acele cazuri în care, la 24 de ore după eliberarea din foliculă, celula de germeni de sex feminin nu îndeplinește spermatozoizii, oul moareîncepe moartea treptată. Lansarea acestui mecanism contribuie la o scădere bruscă a concentrației hormonului progesteron. Acest lucru este normal.

Separat, este necesar să se spună despre o astfel de încălcare, precum sindromul de luteinizare al foliculului neovulator (sindromul FLN). În acest caz, foliculul începe să se transforme într-un corp galben (formarea anatomică, sintetizând progesteronul după ovulație) cu mult mai devreme decât un ou maturat din acesta va ieși. Ca rezultat, se produce moartea celulei germinale, iar concepția devine imposibilă. Cu această încălcare, corpul femeii are nevoie de o corecție hormonală, care permite rezolvarea problemei absenței îndelungate a copilului râvnit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: