nou-născutul se mișcă într-un visFiecare tânără mamă urmărește îndeaproape starea de sănătate a bebelușului ei, care tocmai sa născut, și observă orice schimbare care i se întâmplă. Inclusiv, se poate observa de multe ori că un copil nou-născut se stârnește puternic într-un vis. Dacă este normal și în ce cazuri este necesar să consultați imediat un medic, vă vom spune în articolul nostru.

De ce are un nou-nascut un vis?

Somnul unui copil este aproape întotdeauna superficial și intermitent. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că în fiecare zi copilul primește un număr imens de emoții și impresii noi, ceea ce duce la faptul că el nu poate dormi pașnic.

În plus, contrar opiniei larg răspândite, sugarii de la nașterea lor văd vise. Iar faza de viziune a viselor este înlocuită mult mai des de o fază de somn profund decât de adulți. În cele din urmă, dacă un copil nou-născut tâlhățește adesea într-un vis și se trezește, acest lucru se poate datora senzațiilor incomode care provoacă colici intestinale, dentare și alte probleme de sănătate.

Nou-născutul se mișcă într-un vis și se trezeșteÎn majoritatea cazurilor, nu este nimic în neregulă cu această situație. Cu toate acestea, dacă copilul dvs. se trezește în fiecare seară de mai mult de 10 ori și în același timp strigă cu voce tare și arată înspăimântat, trebuie să consultați un specialist.

De asemenea, este necesar să consultați un medic dacă copilul dvs. nu are schizofrenie obișnuită, ci convulsii. Determinați ce sunt exact mișcările copilului, în majoritatea cazurilor nu este dificilă. Cu convulsii, există un sentiment că întregul corp al copilului sau o parte din acesta tremură tremendously. O astfel de tulburare, mai ales noaptea, poate fi un simptom al epilepsiei și al altor afecțiuni asociate cu patologia sistemului nervos de mirosuri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =