papaverina în caz de pericol de avort spontanÎn cazul unei amenințări de avort spontan, în majoritatea cazurilor, tratamentul se efectuează într-un spital. Acest lucru se datorează faptului că, în orice moment, starea unei femei gravide se poate deteriora dramatic, iar îngrijirea medicală va fi necesară.

Cum este tratamentul amenințării cu avortul?

Procesul terapeutic în sine este destul de lung și nu se face fără prescrierea de medicamente. În același timp, cu cât începe mai devreme, cu atât mai mică este probabilitatea avortului.

De obicei, complexul de măsuri menite să mențină o sarcină include:

  • odihnă la pat;
  • numirea sedativelor;
  • primirea de vitamine;
  • utilizarea antispasticelor;
  • terapie cu hormoni.

Cum se utilizează Papaverin în caz de pericol de avort spontan?

Destul de des atunci când se prescrie un curs de tratament pentru o amenințare de avort spontan, se folosește medicamentul Papaverin. Acest medicament aparține antispasmodicii miotropice. Se prepară atât sub formă de tablete, cât și sub formă de injecții de supozitoare.

Papaverina, utilizată în amenințarea cu avort spontan, are următorul efect:

  • reduce tonul mușchilor netezi ai uterului;
  • îmbunătățește fluxul sanguin în organele reproducătoare;
  • are un efect calmant ușor;
  • scade tensiunea arterială.

Papaverinul în prezența unei amenințări de avort spontan este cel mai eficient în primele etape ale sarcinii.

Cum se utilizează Papaverin în cazul unei amenințări de avort spontan?

Cel mai adesea, cu o tulburare similară, Papaverina este prescrisă în supozitoare (lumânări). Prin urmare, multe femei sunt interesate de faptul că de multe ori o lumânare pe zi sunt folosite cu Papaverin în cazul unei amenințări de avort spontan. Cel mai adesea, aceasta este o lumânare de 2-3 ori pe zi, în funcție de modul în care spasticul este musculatura uterină.

În acele cazuri în care papaverina este administrată intravenos (cu o creștere pronunțată a tonusului uterin papaverina cu o amenințare de avort spontan în primele etapese diluează cu soluție salină în calculul a 1 ml de medicament pentru 20-30 ml de soluție salină. În acest caz, medicamentul este administrat încet, iar intervalul dintre cele două picături trebuie să fie de cel puțin 4 ore.

Nu a existat nici un efect advers asupra fătului atunci când se utilizează Papaverine, dar este strict interzis să se utilizeze singur.

În plus, în majoritatea cazurilor, în plus față de Papaverin, atunci când o amenințare de încetare a sarcinii este efectuată și fizioprotsedury. Deci, o femeie este prescrisă electroforeza, refluxul acului, electroanalgezia. Astfel de metode au, de asemenea, un efect pozitiv asupra reducerii tonusului uterului și evitarea avortului spontan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 5 =