uscător de păr

Printre o mare varietate de produse pentru copii, o piscină uscată merită o atenție deosebită. Ce este și cum poate fi util? Piscina uscată este un fel de capacitate, care este umplut cu un număr imens de bile moi. Ca o capacitate poate acționa ca o arenă normală pentru copii, și piscine gonflabile simple pentru copii, care pot fi folosite pentru înot. Bilele multi-colorate pentru piscina uscată, care sunt umplute cu aer și la presiune, iau forma originală, servesc drept un suport sigur pentru corpul copilului.

Utilizarea unei piscine uscate pentru copii

Jucând în astfel de bazine, copiii sunt supuși exercitării, ceea ce are un efect benefic asupra dezvoltării generale și sănătății copilului. În timpul antrenamentului într-o piscină uscată, margelele moi speciale dau un efect de masaj excelent, îmbunătățind astfel metabolismul și circulația în organism. În același timp, există o îmbunătățire a activității sistemului nervos central, a organelor respiratorii, a sistemului cardiovascular și, de asemenea, a sistemului musculo-scheletic. În plus, în timpul jocurilor active în piscină, toate grupurile musculare sunt întărite și se formează o postură corectă. Bineînțeles, toate acestea determină apărarea organismului să acționeze în mod activ, astfel încât studiile în astfel de grupuri au atât efecte preventive cât și terapeutice în diferite boli.

În plus, piscinele uscate gonflabile pentru copii au un efect pozitiv asupra stării psiho-emoționale a copilului. Copiii simt o mare plăcere și bucurie, se aruncă în "valurile" piscinei și se distrează printre o varietate de bile colorate diferite. În plus, atunci când "înotați" în bile moi, copiii dezvoltă abilități motorii fine, îmbunătățesc coordonarea mișcărilor, învață să memoreze și să distingă culorile de bază și să împartă obiecte de diferite forme și mărimi. Copiii pasionați se relaxează, astfel încât se comportă mai calm, cu un apetit mâncat și adorm repede. De asemenea, într-o piscină uscată cu bile, puteți efectua multe exerciții fizice diferite de întărire generală și de vindecare.

Exerciții complexe de antrenament într-o piscină uscată

Aceste exerciții vizează dezvoltarea abilităților motorii copilului, precum și îmbunătățirea sănătății în general.

  1. niște pâlnii - un exercițiu pentru dezvoltarea coordonării și masajului membrelor superioare. Copiii stau în afara bazinului. În primul rând, coboară mâinile stângi și drepte alternativ în piscină și fac mișcări circulare. Apoi, ambele mâini sunt coborâte și acum mișcările de rotație se fac simultan.
  2. picaj - Exercițiul este efectuat pentru a masca mușchii gâtului. Poziția de pornire se află pe o pantă lângă piscină, în timp ce mâinile sunt coborâte în piscină. Panta spre piscină este în jos, cu rotații simultan de la capul la stânga. Copilul ar trebui să încerce să-și îngroape capul în bile și să ajungă la fund.
  3. bancuri de nisip - exercițiu pentru masajul mușchilor trunchiului. Copilul se află în partea din spate a piscinei, în timp ce mâinile bile pentru o piscină uscatăridicată. Trebuie să vă deplasați pentru a ajunge la partea opusă.
  4. Nu vă înmuiați mâinile - scopul acestui exercițiu este de a dezvolta o coordonare dinamică și statică. Poziția de plecare este un suport în piscina piciorului. În primul rând trebuie să efectuați un stand cu poziții diferite de mâini, încercând să mențineți echilibrul. Apoi încercați să mergeți de-a lungul perimetrului bazinului, fără sprijin de mâini, menținând echilibrul.
  5. bicicletă - Masați tălpile picioarelor, precum și mușchii vițelului. Se așeză cu spatele în fața piscinei, cu brațe drepte pe laturile laterale, picioarele se întinse împreună. Este necesar să efectuați mișcări cu picioarele ca pe o bicicletă, încercând să dispersați cât mai multe bile posibil.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − = 11