detașarea dopului mucus în primiparPlecarea mucoaselor în primiparas are loc în mod normal nu mai devreme de 14 zile înainte de procesul de debut al travaliului. Cu toate acestea, nu toate femeile care poartă primul-născut au o idee despre ceea ce este o mucoasă, de ce este nevoie și ce este.

Cum arată mufa externă?

Începând literalmente din primele zile de sarcină în gâtul uterin, începe să se producă mai mult mucus, care în cele din urmă se îngroșează și formează un fel de plută. Această formațiune joacă, în primul rând, un rol de protecție, fiind un obstacol în calea microorganismelor patogene care încearcă să pătrundă în organele de reproducere interne.

Cum plutesc plutonul în primipara?

După ce am spus când mufa, de obicei, părăsește primiparul în timp, să examinăm mai detaliat procesul.

De regulă, femeile gravide nu observă simptome preexistente. Cel mai adesea, trecerea conectorului apare când vizitați toaleta. Acest fapt explică fenomenul că unele femei nu observă că pluta sa deplasat deja, pentru că procesul în sine este absolut nedureros. Cele mai multe dintre acestea sunt notate direct în orele de dimineață, asta când mufa iese în primiparaeste parțial explicată de o creștere a activității motorii și, prin urmare, de stresul muscular al podelei pelvine.

În sine, plută arata ca un cheag de mucus, care are o culoare ușor gălbui sau roz (cu prezența de sânge în ea).

De remarcat de asemenea că faptul că pluta pentru primiparas pleacă o săptămână nu depinde de nimic. Mai mult decât atât, uneori există cazuri în care aceasta merge împreună cu lichidul amniotic (de multe ori în re-naștere).

Astfel, luând în considerare toate cele de mai sus, nu se poate da un răspuns fără echivoc la întrebarea câte zile au dispărut blocajele de circulație ale primiparas. În medie, aceasta este de 10-14 zile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

32 − 25 =