cărucioare pentru și contra

Părinții întotdeauna așteaptă tremurând pentru primii pași ai copilului, acest moment pare a fi un fel de frontieră, spunând că copilul sa maturizat. Pentru a aduce acest eveniment semnificativ mai aproape, mamele conduc bebelușul ore întregi, susținând pixurile sau simplificând sarcina lor prin cumpărarea de pietoni pentru copii. Dar întrebarea dacă un bebeluș are nevoie de un copil a fost deschis pentru o lungă perioadă de timp: medicii au aceeași opinie, mamele sunt diferite, producătorii de bunuri pentru copii au o a treia opinie. Pentru a vă putea forma punctul de vedere, să examinăm în detaliu tema: "pași" - "pentru" și "împotrivă".

Argumente pentru Walker

În primul rând, vom lua în considerare, de ce sunt necesare pisici goale și vom enumera aspectele pozitive ale invenției:

 1. Chiar și mama cea mai îngrijitoare se obosește din când în când, plimbătorii dau șansa să-și elibereze mâinile pentru o vreme și să se odihnească sau să facă lucrurile necesare.
 2. Copilul dorește să se afle într-o poziție verticală pentru a vedea lumea înconjurătoare, călătorii îndeplinesc această nevoie.
 3. De asemenea, în walker copilul poate fi foarte activ, ceea ce este extrem de important pentru el.
 4. În unele moduri, pietonii pot proteja copilul, rama servește ca o oprire, care nu permite copilului să atingă obiecte periculoase.

Argumente împotriva Walker

Din nefericire, analizând dacă pietonii fac rău sau bine, argumentele "împotriva" sunt mult mai mari:

 1. Utilizarea pietonilor conduce la o încărcare excesivă a coloanei vertebrale a sugarului și a întregului sistem musculoscheletal, ca urmare a deformării care poate fi o consecință.
 2. Plimbarele pot provoca un debut mai târziu de mers pe jos independent, deoarece copilul nu trebuie doar să învețe cum să meargă, ci să învețe să meargă fără sprijin.
 3. Următorul lucru pe care pedagogii îl face este o încălcare a dezvoltării funcțiilor cerebelului. Copilul, cu mers pe jos nenatural cu un suport, nu învață să mențină echilibrul, astfel că cerebelul coordonează mișcările inferioare.
 4. Argumentul de mai sus în favoarea walker-ului pentru a asigura siguranța copilului are și cealaltă parte - pietonii se pot răsturna și pot provoca răni copilului.
 5. În mod ironic, în timp ce copilul învață să meargă, trebuie să învețe să cadă. La o vârstă mică, în timp ce căderea este mai puțin periculoasă, este important să învățați cum să grupați, dar în walker aceste abilități nu pot fi obținute.

Toate acestea se aplică la aspectele fiziologice, dar psihologii cred că întrebarea dacă oferta dăunătoare trotinete pentru un copil ar trebui să fie luate în considerare în ceea ce privește formarea personalității:

 1. Pentru o dezvoltare mentală deplină a copilului, este important să treceți prin stadiul de accesare cu crawlere, atunci când se stabilesc conexiuni inter-ischemice ale creierului. Dacă această etapă este pe termen scurt sau inexistentă, pe termen lung, copilul se confruntă cu probleme cu percepția de informare și de formare.
 2. Pentru dezvoltarea armonioasă a copilului, mișcările trebuie să fie foarte diverse, monotonia mișcărilor în walkers afectează, printre altele, dezvoltarea mentală.
 3. Atunci când un copil este plin cu eforturile de jucărie strălucitoare, el este de învățare pentru a atinge obiectivele într-un Walker pentru a atinge obiectivul mult mai ușor, din cauza a ceea ce sunt încălcate aspectele psihologice ale formării persoanei.

Sfaturi pentru utilizarea unui walker

Desigur, nu toți părinții au șansa de a abandona complet pietonii. În ciuda tuturor dezavantajelor, avantajele lor nu pot fi supraestimate. În acest caz, ortopedii recomandă respectarea regulilor care minimizează daunele. În primul rând, bolile musculo- pasagerii dăunează sau beneficiazăaparatul motor, rahitismul, tonul muscular - aceasta este o contraindicație pentru a se deplasa într-un mers pe jos. În al doilea rând, este necesar să înțelegem din ce vârstă să folosim pietonii pentru copii. Este imposibil să numiți data exactă, trebuie să vă orientați în jurul copilului. Puteți începe numai dacă copilul în creștere se află deja cu încredere pe picioare, ținându-se pe pat și sta fără sprijin. În al treilea rând, timpul petrecut în walker ar trebui să fie limitat la 15-30 minute la un moment dat și să nu depășească o oră pe zi. În al patrulea rând, trebuie să alegeți pedala dreapta, în care puteți ajusta înălțimea scaunului. Acest lucru este necesar pentru ca copilul să împingă podeaua cu întregul picior și să nu meargă pe șosete.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 + = 25