poate mama de alaptare a cicoriiCicoare este un produs uimitor de util, care este considerat un substitut pentru cafea pentru cei cărora este contraindicat. În plus, acest produs ajută să facă față cu mai multe boli ale sistemului cardiovascular, boli nervoase, imbunatateste metabolismul, precum si activitatea sistemului digestiv. În ciuda tuturor acestor beneficii, se pune in mai multe mame întrebarea dacă este posibil să se bea mamă care alăptează cicoare, pentru că ceea ce mănâncă, afectează nu numai proprietățile laptelui, gustul său, dar, de asemenea, utilitatea sa. Să ne uităm la asta.

Este posibil ca o mamă care alaptează să aibă cicoare?

Această plantă, sau mai degrabă rădăcina acestei plante, nu este contraindicată pentru utilizarea de către femeile care alăptează copilul. Cimina care alăptează poate avea doar cantități limitate și numai după ce verifică dacă fiul sau fiica ei are alergii la ea. Nu este dificil să faceți acest lucru: trebuie să beți o mică perfuzie prima dată în acea zi când nu sunt introduse alte produse noi. Dacă după aceea copilul nu are o reacție alergică, care se poate manifesta ca o tulburare a scaunului, roșeață a pielii, erupții cutanate, atunci puteți continua să utilizați. Cu toate acestea, este important să rețineți că volumele și frecvența trebuie să fie limitate.

Potrivit experților, această plantă are prea multă vitamină C, care uneori poate duce la o alergie la copil. Prin urmare, dacă copilul dvs. a prezentat deja o sensibilitate crescută la această vitamină, atunci răspunsul la întrebarea dacă este posibil să bea cicoare de nursing va fi negativ.

Un alt aspect al problemei este că această plantă ajută la eliminarea toxinelor și toxinelor din corpul mamei. Bineînțeles, aceste substanțe nocive vor fi excretate și cu lapte, în urma căruia vor ajunge la miez.

cicoare pentru mamele care alăpteazăCare este utilizarea cicorii pentru mamele care alăptează?

Dacă o femeie nu își poate imagina viața fără cafea, atunci puteți bea infuzia de cicoare - pentru a gusta ea va fi aceeași ca și cafea, dar nu va conține cofeina. În plus, această perfuzie poate fi beată fără zahăr, deoarece ea însăși va gusta dulce.

De asemenea, această perfuzie va fi utilă pentru creșterea imunității mamei, eliminând substanțele nocive din corpul ei, deși pentru copil, după cum sa menționat deja, acest lucru nu este întotdeauna util. În general, este mai bine să refuzați să mâncați această plantă pe perioada alăptării, deoarece beneficiul acesteia pentru o femeie nu poate compensa eventualul rău pentru copil.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 + = 89