Pot să-mi alăptez mama? | hounslowtw3.net

Pot să-mi alăptez mama?

Pot să-mi alăptez mama?Știind despre numeroasele interdicții privind alimentele și mâncărurile în timpul alăptării, mamele tinere se gândesc adesea dacă este posibil să alăptezi pentru a mânca mure. Să încercăm să răspundem la această întrebare și să spunem în detaliu despre ce poate fi util acest boabe.

Care este folosirea murelor?

În primul rând, este necesar să spunem că o mamă care alăptează poate fi mâncată în mure, numai dacă sunt îndeplinite mai multe condiții: în absența unei reacții alergice la boabe și atunci când bebelușul are vârsta de 3 luni. Până în prezent, majoritatea pediatrilor recomandă renunțarea la utilizarea fructelor și fructelor. aproape toate conțin alergeni.

Dacă vorbim despre ceea ce este o mure de fructe, atunci trebuie să spunem că conține un număr mare de vitamine și oligoelemente, cum ar fi fierul și potasiul. Acesta este motivul pentru care este adesea utilizat în tratamentul bolilor sistemului cardiovascular.

În plus, mureaua are un efect pozitiv asupra activității sistemului genito-urinar, precum și a conductelor biliare, prevenind formarea fenomenelor stagnante și inflamatorii.

Care sunt contraindicațiile pentru a mânca alaptatul care alăptează?

După ce am spus despre proprietățile utile ale unui boabe, vom încerca să înțelegem cu aceasta, fie că este întotdeauna posibilă hrănirea mamei cu o mure, fie că există contraindicații.

Ca și în cazul oricărui produs nou, trebuie să începeți să consumați boabe pentru o femeie din porții mici - câte 3-5 bucăți fiecare. După aceea, în timpul zilei trebuie să observați reacția unui mic organism. Dacă nu a urmat, atunci puteți mânca boabele. Totuși, nu uitați de cantitate. Medicii recomandă să nu utilizeze mai mult de 200-300 g pentru 1 recepție și nu mai mult de 2 ori pe săptămână.

pot sa alaptez mureauaÎn plus față de limitările de mai sus, există, de asemenea, contraindicații la utilizarea de asistență medicală de mure. Acestea sunt:

  • boli ale stomacului;
  • boala intestinului;
  • diabet zaharat;
  • boli ale sistemului excretor.

Astfel, după cum se poate observa din scris, folosirea mamei de mure, a cărei copii sunt hrăniți cu lapte matern, nu poate fi întotdeauna. Prin urmare, pentru ca mama care alapteaza sa stabileasca daca este posibil pentru ea sa aiba un mure, cel mai bine este sa consulte un pediatru despre asta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: