regulile de golfGolful este un joc incredibil de interesant și interesant, datorită căruia puteți rămâne în formă bună pentru o viață. De aceea, mulți părinți de la o vârstă fragedă încearcă să își introducă copiii la acest sport.

Deși la început regulile golfului pot părea complicate, de fapt, înțelegerea lor nu este dificilă nici pentru copil. În acest articol, vă oferim un scurt ghid pentru un jucător de golf începător.

Regulile jocului minigolf

De regulă, copiii mici sunt încurajați să joace mini-golf, care diferă de versiunea clasică cu reguli mai simple și absența unor puncte importante. În general, acest tip de joc este complet identic cu cel tradițional - sarcina fiecărui jucător în această variantă este să rostogolească mingea în gaură pentru cantitatea minimă de lovituri.

Restul regulilor de golf arata pe scurt, dupa cum urmeaza:

  1. Jocul începe cu tamponul de lansare, numit "ti". Alte mișcări se efectuează din locul în care mingea a fost oprită ultima oară. Situația, când proiectilul se afla într-un loc nou ca urmare a unei reveniri de la un obstacol, nu este o excepție.
  2. Oricum, chiar și cea mai ușoară atingere a unui club pe o minge în golf este echivalentă cu o lovitură.
  3. În cazul în care mingea a fost în afara terenului, este permis să intre în joc din același loc fără a primi penalități pentru el.
  4. Puteți petrece nu mai mult de 6 lovituri pe o singură gaură. În cazul în care în acest timp pentru a face față sarcinii nu a reușit, jucătorul va trebui să meargă la următoarea gaură, după ce a primit o lovitură liberă.
  5. După ce ați trecut fiecare gaură, atât cu succes, cât și cu succes, este necesar să notați rezultatul într-un card de jucător special.
  6. În cazul în care mingea nu poate fi introdusă în joc din locația curentă, regulile de golf pe scurt de exemplu, într-o situație în care se afla într-un obstacol închis, trebuie să-l returnați în locul precedent și să continuați jocul, după ce ați făcut o lovitură liberă.
  7. Rezultatul meciului poate fi evaluat în două moduri - câștigătorul jocului poate fi participantul care a trecut cu succes numărul maxim de găuri sau a petrecut numărul minim de lovituri pentru a-și atinge scopul.

Dacă sunteți interesat de alte tipuri active de jocuri sportive pentru copii, vă oferim, de asemenea, să citiți regulile jocului în pionier.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

23 − = 15