salopete pentru copii demi-sezonCum de a alege copilul potrivit? Această întrebare, desigur, îngrijorează mamele, deoarece îmbrăcămintea pentru copii nu ar trebui să fie doar frumoasă, ci și multe alte caracteristici pozitive.

Din ploaie și vânt, el este un rompers

Salopetele pentru copii demi-sezon trebuie să fie rezistente la umiditate, protejate împotriva frigului, vântului, nu provoacă alergii, nu se înalță. Cămășile pentru copii pentru primăvară și toamnă sunt mai bine alese cu o căptușeală care poate fi dezasamblată, astfel încât în ​​zilele mai calde să o lase acasă.

Este important să rețineți că, în niciun caz, copiii nu pot cumpăra salopete pentru copii, fie că sunt de iarnă sau demi-sezon, pe bază sintetică. Alege haine pentru fiul sau fiica ta din materiale naturale.

Când cumpărați costume pentru copii pentru primăvara sau toamna, în primul rând acordați atenție: costum de primăvară arc

  1. Cu privire la calitatea stratului superior al materialului (ar trebui să respingă umiditatea, cusăturile trebuie lipite, stratul superior, de obicei cusut din nailon, poliamidă sau poliester). Aceste materiale sunt impregnate special cu un compus care respinge apa și asigură uscarea în orice vreme. Experții nu recomandă cumpărarea de costume pentru copii mici și prescolari din Bologna, referindu-se la materiale neigienice.
  2. Materialul subțire de protecție de pe stratul superior al salopetă (membrană) trebuie să fie impermeabil (astfel de salopete păstrează temperatura corpului de frime și nu dau posibilitatea de a supracoate).

Acordați o atenție deosebită dacă acest model va fi confortabil pentru micul dvs. miracol, fie că va fi ușor pentru el într-o astfel de salopetă nu doar să stea, dar și să se joace, să se miște.

Alegerea este simplă, este important pentru noi doar ca bebelușul să fie sănătos

Cum să alegeți costumele pentru copii de înaltă calitate de primăvară-toamnă ați învățat deja puțin, dar, în plus, există mai multe aspecte care trebuie, de asemenea, să fie luate în considerare.

Dacă copilul are vârsta de până la șase luni, în acest caz este cel mai bine să cumpere un costum de transformator pentru el sub forma unei pungi cu mâneci. Va fi foarte cald și confortabil. Iar când crește, partea inferioară poate fi transformată cu ușurință în picioare, după ce a deblocat încuietorile. De asemenea, rețineți că produsul are dispozitive de fixare pe ambele părți, ceea ce face mai ușor îndepărtarea îmbrăcămintei.

demi-sezonul general al copiilor 10_1 salopete pentru copii demi-sezon 11_1 demi-sezonul general al copiilor 8_1

Capota garniturilor trebuie să aibă legături pentru a regla dimensiunea capului copilului. Acordați atenție dacă nu există mănuși și cizme în kit, pentru a nu le selecta separat.

demisia copiilor de ansamblu 3 demisiunea copiilor în ansamblu 16 copii demi-coverall în ansamblu 9

Pentru un copil care a învățat deja să meargă, alegeți un salopetă cu benzi de cauciuc protectoare pe mâneci și pantaloni. Nu este inutil să ai o bandă elastică care să alerge de-a lungul liniei taliei și să protejeze corpul copilului de vânt.

demi-coverall pentru copii 5 copiii demi-coverall în ansamblu 4 salopete pentru copii demi-sezon 12_1

Bebelușii, la vârsta de doi ani, pot cumpăra salopete combinate de semisezonale pentru copii sau semi-salopete (pantaloni pe chingi și o jachetă).

Pentru copiii de la vârsta de 4 ani, obțineți salopete separate (un set de chiloți și o jachetă).

demi-sezonul general al copiilor 15 copii demi-jumpsuit 17 copii demi-jumpsuit de ansamblu 14

Pentru fete și băieți - costume de mână

Copilăria este un moment minunat pentru viață, când lumea pare colorată și luminată. Prin urmare, dragi mame, atunci când aleg un demi-sezon general pentru o fată sau un băiat, alegeți produse colorate.

Salopetele de primăvară pentru o fată pot fi decorate cu maneci, arcuri. Pentru băieții din magazine puteți găsi salopete pentru copii demi-sezon, sub formă de animale zână și eroi.

copii demi-jumpsuit de ansamblu 18 demisiunea totală a copiilor 20 demisiunea copiilor în ansamblu 19

În ceea ce privește alegerea salopetelor, atunci este mai bine să cumpărați un copil de anotimp de ansamblu care să se potrivească copilului dvs. chiar acum. La urma urmei, există șanse mari ca copilul să se "înece" în toamnă toamna, iar la începutul primăverii produsul pentru copil este deja mic. În plus, în salopete de dimensiuni mai mari, un mic miracol poate fi rece, deoarece nu se va lipi de corp, urmărind aerul din interior.

Protejați sănătatea copiilor dvs., alegând îmbrăcăminte de înaltă calitate, care nu va lipsi nici de frig sau de umiditate, ci va ajuta o persoană mică să crească cu încredere și să facă primii pași în viață.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

57 − 51 =