școală uniformă pentru fete adolescente

O dorință naturală pentru fetele adolescente este dorința de a excela. În mod obișnuit, la această vârstă, mijloacele pentru a atinge scopul sunt machiajul, părul și hainele. Cu toate acestea, introduse în multe școli și cerințe de formă pentru aspectul, nu permit sa hoinareasca fantezie adolescent, și multe dintre fete sunt dezamăgiți, purtând fuste, bluze si jachete, pe care nu le place. În acest articol, vom introduce o uniformă de școală într-o lumină diferită, arătând că acesta poate fi nu numai corect și confortabil, dar, de asemenea, cele mai recente tendințe și elegant adecvate de moda.

Modă școală uniformă pentru fete

În anul 2013, designerii au reușit deja să dicteze principalele tendințe. Vom selecta de la ei acelea care nu numai că vor fi relevante, ci și relevante în cadrul școlii.

  1. culoare: Culori pastelate, nuanțe negre și albastre, precum și alburi tradiționale.
  2. textura: plisat.
  3. Print: celulă.

Folosind doar câteva tendințe în tradiționale modele de uniforme școlare pentru fete si joc cu accesoriile opționale ale acestora, orice scolarita adolescent capabil să-și exprime individualitatea lor în îmbrăcăminte și, în același timp, pentru a nu atrage mânia educatorilor.

fustă

Colecțiile din sezonul de toamnă sunt pline de haine ascetice, ale căror siluete vor fi interesante pentru elevi. Deci, fusta din uniforma scoala pentru fete nu poate fi doar un creion strict de fusta pana la genunchi, ci si o lungime similara.
Culoarea fustei este preferabil negru, albastru sau gri. Cu toate acestea, o fustă plăcută de culoare bej poate fi o opțiune potrivită pentru școală. Acesta poate fi completat cu o imprimare simplă, tonuri atenuate.

bluză

Într-o uniformă școlară la modă pentru fete, va fi interesant să vezi cămașă de tip tricou. Aceasta este o altă dovadă că moda se întoarce, pentru că aceste bluze erau purtate de mamele adolescenților moderni.

O versiune mai feminina a bluzei vor fi modele cu maneci lanterne sau curele de gat sub forma unui arc. O astfel de tendință precum abundența șifonului translucid utilizat în bluze pentru uniforma școlară nu este necesară.

rochii

În uniforma școlară pentru fete, rochiile sunt uneori centrul atenției. În 2013, siluetele stricte ale rochiei sunt relevante. Pentru uniforma școlară, sunt acceptabile rochii uniforme, dar cu accent pe guler. Poate avea o formă neobișnuită sau poate avea o culoare contrastantă. Dacă rochia este complet monofonică și apropiată de stilul clasic, elevele pot acorda atenție accesoriului sub forma unui guler sau a unui ornament sub guler. Cu accesorii trebuie să fii atent, nu ar trebui să strălucească cu toate culorile curcubeului sau scântei cu o abundență de pietre.

De asemenea, îmbrăcămintea în uniformă școală pentru fete poate fi suplimentată cu o șorț de culoare contrastantă sau o vestă.

școală uniformă pentru fete adolescente 2

școală uniformă pentru fete adolescente 3 școală uniformă pentru fete adolescente 4
școală uniformă pentru fete adolescente 5 școală uniformă pentru fete adolescente 6 școală uniformă pentru fete adolescente 7
uniformă școlară pentru fete adolescente 8 uniformă școlară pentru fete adolescente 9 școală uniformă pentru fete adolescente 10

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2