scutece CasperÎn îngrijirea copilului, nici mama nu se poate face fără scutece. Și selectați adecvat nu este ușor, pentru că mamele încearcă diferite opțiuni și a citi o varietate de informații despre branduri, consultat cu prietenii. De asemenea, părinții interesați să afle despre produs, care nu este încă cunoscut. De exemplu, astfel de articole pot include scutece „Casper“, producătorul este o companie care tehnologiile de igienă. Părinții ar fi util să aibă câteva informații despre acest brand. Acest producător nu produce numai scutece, el a făcut, de asemenea, bani produse de igienă feminină, unele produse cosmetice, scutece absorbante, tampoane.

Caracteristicile scutecilor

Produsele sunt fabricate în Rusia în conformitate cu cerințele internaționale. Pentru ca mamele să fie mai ușor să reunească o idee de produs, merită să oferim o scurtă descriere a acesteia.

Aceste scutece sunt decorate în alb cu animale colorate. Astfel de culori elegante pot face apel la mame și copii mici. Produsele Bokovinki se întind, care protejează împotriva scurgerilor.

Stratul interior al scutecilor "Casper" în compoziția sa conține celuloză. Partea exterioară a produsului este moale și plăcut de atins. Potrivit unor mame, scutecul nu asigură o absorbție suficientă, dar acest moment este complet subiectiv. În plus, există o opinie contrară - alți părinți sunt mulțumiți de modul în care produsul absoarbe lichidul. În plus, în orice caz, un astfel de mijloc de igienă trebuie schimbat cel puțin o dată în 3 ore. Dacă aderă la această regulă, atunci nu ar trebui să apară probleme.

Organe de asamblare în scutece puternice, bine păstrate, chiar dacă trebuie să le fixați de mai multe ori și anula. Produsele sunt considerate a fi hipoalergenice, nu conțin arome, care contează pentru mulți părinți ai căror copii suferă de reacții alergice. Mama, de asemenea, remarcat faptul că scutece nu freca pielea delicată și nu apăsați.

Producătorul oferă produse de mai multe dimensiuni, în funcție de greutatea copilului. Puteți ridica produse de igienă pentru căței de la 3 la 25 kg. Dar mamele ar trebui să ia în considerare tenul copilului. Deși Velcro vă va permite să ajustați mărimea produsului.

Avantajele și dezavantajele scutecelor

În mod separat, trebuie subliniat argumentele pro și contra ale acestor mijloace de igienă a copiilor. Puteți numi astfel de avantaje ale scutecelor:

  • hipoalergenic;
  • aspect atractiv;
  • cost redus.

Majoritatea mamelor subliniază prețul redus al scutecelor "Casper". Costul accesibil vă permite să economisiți fonduri familiale și acest lucru este valabil pentru multe criterii de selecție importante.

scutece pret scutec

Dar, în afară de plus, acest produs are unele dezavantaje. Unii nu le place mirosul unui produs fel, alții sunt nemulțumiți de calitatea de absorbție. O parte din mame în general mulțumit cu produsele, dar acestea nu se recomanda utilizarea sa pentru nou-nascuti, avand in vedere produsul este prea dens pentru cei mici.

Principalul dezavantaj al scutecilor este numărul prea mic de locuri de realizare. Dacă întrebați, de unde să cumpărați scutece "Casper", atunci vor fi puține opțiuni. Produsele sunt vândute numai într-o anumită rețea de magazine, pe lângă faptul că sunt vândute rapid de către cei care s-au întâlnit deja cu marca și au apreciat-o.

Unii părinți subliniază faptul că, uneori, scutecele de acest brand se întâlnesc, dar sunt produse în China. Pe această producție există cenzuri asupra calității, prin urmare mumiile sfătuiește să acorde atenție producătorului țării și să acorde prioritate Rusiei.

După primirea unor informații, mamele o pot analiza și își pot trage concluziile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1