sling cu instrucțiuni de ineleSling - dispozitiv destul de confortabil, modern, pentru realizarea unui copil nou-născut, prin care o mamă tânără poate elibera pe mâini și de a efectua o mulțime de lucruri diferite. Din păcate, nu toate femeile și fetele au putut să aprecieze acest accesoriu deoarece nu au învățat cum să o folosească în mod corespunzător.

Există multe soiuri ale acestui dispozitiv pentru îngrijirea copiilor, cel mai popular model dintre care este slingul cu inele. Acesta reprezintă o detașare destul de mare a țesăturii dense, care este strânsă în inele largi și cusută.

În acest articol, vă oferim instrucțiuni detaliate privind utilizarea Sling cu inele, cu care va înțelege cu ușurință cum să folosească acest dispozitiv, și nu va fi în măsură să renunțe.

Cum să purtați în mod corespunzător sling cu inele?

Îmbrăcarea acestui dispozitiv poate fi în diferite moduri, fiecare dintre ele având propriile sale avantaje și dezavantaje. Următoarea diagramă vă va spune cum să-și pună și cravată o prastie cu inele pentru a fi confortabil și în siguranță în ea pentru a transporta copilul, din primele zile de viață:

 1. Îndoiți țesătura de țesătură în jumătate de-a lungul părții lungi inversate în interior. Luați prada pliată cu ambele mâini: una de inele și cealaltă de coadă. Înșurubați coada dispozitivului în ambele intrări simultan.
 2. sling cu instrucțiuni de inele 1

 3. Apoi, introduceți coada în cel de-al doilea inel și împrăștiați materialul bine. Îndepărtați praștia pe umăr, în timp ce inelele sale trebuie să fie amplasate chiar deasupra claviculei.
 4. sling cu instrucțiuni de inele 2

 5. Dacă este posibil, să aibă pe cineva bun sa se intinda materialul pe spate, și apoi atașați burtă firimituri la umăr, dar nu și celei pe care inelele, și invers.
 6. sling cu instrucțiuni de inele 3

 7. Țineți bebelușul cu o mână, împingeți cealaltă în jos sub praștie și prindeți picioarele miezului. După aceasta, puneți cârpa pe cap și luați marginea superioară a eșarfei în mâna pe care o țineți copilul. Distrugeți materialul peste toate fâșiile corpului, de la picioare la cap. Excedent de concediu în partea de jos, în domeniul feselor copilului. Excedentele excedente rămase trebuie montate mai aproape de inele.
 8. sling cu instrucțiuni de inele 4

 9. Aplecați puțin și puneți miezul în prașă. Trageți marginile coada și îndepărtați excesul de material.
 10. sling cu instrucțiuni de inele 5

 11. Dacă utilizați corect slingul cu inele, înfășurarea acestuia va arăta astfel:
 12. sling cu instrucțiuni de inele 6

 13. De îndată ce copilul este un pic mai în vârstă, purtând o praștie pe inele vei avea un pic diferit - pentru că picioarele copilului nu vor mai fi plasate într-un țesut, acestea ar trebui să fie atârne peste exterior, de la genunchi, dar astfel încât kolenochki neapărat situate deasupra preoților.
 14. sling cu instrucțiuni de inele 7

 15. Cu această metodă de înfășurare, trăgând copilul din sling cu inelele este la fel de ușor ca și punerea lui în acest dispozitiv. Cu o anumită abilitate, puteți face acest lucru fără a deranja chiar somnul sensibil al frimei. Deci, trebuie doar să alegeți o parte prastie inelul superior și se dizolvă țesutul, care deține copil cu de altă parte, și apoi se aplece peste pat.
 16. sling cu instrucțiuni de inele 8

 17. Apoi, puneți bebelușul pe o praștie pe o suprafață stabilă și alunecați din eșarfă de jos.
 18. sling cu instrucțiuni de inele 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

59 − 57 =