snoop în timpul sarciniiO femeie care așteaptă un copil ar trebui să fie deosebit de atentă la sănătatea ei. Din păcate, în această perioadă frumoasă, mama în așteptare poate să se îmbolnăvească. Imunitatea scade în timpul sarcinii. modificări hormonale în organism. Adesea, femeile în această perioadă se confruntă cu o răceală. Dar acest simptom poate fi legat direct de o anumită situație. Faptul este că întregul corp al viitoarei mame lucrează într-un mod consolidat. Acest lucru este valabil pentru sistemul circulator. Volumul de sânge crește, iar membranele mucoase se umflă. Mucusul nu poate ieși complet și stagnează în nas.

În plus, rinita poate fi alergică, din cauza căreia o femeie simte senzații neplăcute în nazofaringe.

Nu toate medicamentele pot fi utilizate în această perioadă. În articol, vom discuta dacă Snoop poate fi utilizat în timpul sarcinii.

Să se acorde atenție faptului că este spus în instrucțiunile privind aplicarea unui preparat. Este recomandat pentru tratamentul rinitei, inclusiv a naturii alergice, sinuzitei, bolilor respiratorii acute respiratorii. Acesta este un spray vasoconstrictor, ceea ce înseamnă că este eficient pentru eliminarea edemului mucoasei nazale și facilitarea respirației.

Se pare că picăturile Snoop în timpul sarcinii sunt o opțiune inofensivă pentru injectarea în nas. Dar atenție la efectele secundare. Instrucțiunile indică faptul că utilizarea medicamentului provoacă iritații și gură uscată, uneori dureri de cap și cu utilizare prelungită - insomnie, depresie, tulburări de vedere; tahicardie, aritmie, creșterea tensiunii arteriale; în cazuri rare - vărsături.

Deci, putem concluziona că sprayul nu poate fi folosit pentru femeile care suferă de hipertensiune arterială, tahicardie, aritmie. Tratamentul prelungit Snoop în timpul sarcinii este, de asemenea, nesigur. Pentru a trata un nas curbat cu un medicament nu ar trebui să fie mai mult de 5 zile, altfel devine dependență. Se recomandă nu mai mult de 1 injecție în fiecare nară decât de 3 ori pe zi.

În plus, instrucțiunea conține o avertizare: picăturile nazale "Snoop" sunt contraindicate în timpul sarcinii. De ce ar folosi mamele viitoare acest remediu pentru tratarea rinitei? Vom aborda această problemă în detaliu.

Este posibil să pulverizați Snoop în timpul sarcinii?

Este alarmant faptul că pulverizarea îngustă vasele de sânge. Se știe că astfel de medicamente au un efect secundar - dependență. Dacă o injecție nu ajută, femeia începe să crească doza medicamentului. De ce amenință copilul? Acțiunea locală a medicamentului are treptat un efect vasoconstrictiv general asupra corpului, incluzând și "casa" friabilelor - placenta. Datorită utilizării prelungite a medicamentului, oxigenul și substanțele nutritive încetează să curgă la placentă și, prin urmare, la copil.

Dar, in ciuda faptului ca Snoop are contraindicatii in timpul sarcinii, in unele cazuri, medicii o recomanda. De ce? Faptul că congestia nazală a unei mame viitoare poate avea un rezultat periculos - să provoace hipoxie fetală. Femeia nu este capabilă să respire în mod normal, ceea ce înseamnă că există o înfometare a oxigenului de oxigen. De aceea, în ciuda faptului că Snoop în timpul sarcinii are consecințe neplăcute, medicii și mamele aleg tratamentul răcelii obișnuite cu acest spray. Rezultatul unei tulburări circulatorii la un copil din congestie nazală la o femeie este mai periculos decât riscul utilizării medicamentului.

Multe femei întreabă dacă este posibil să se utilizeze spray-ul copiilor Snoop (0,05%) în timpul sarcinii? De fapt, are aceleași efecte secundare ca și medicamentul obișnuit (0,1%), dar trebuie să injectați soluția mai des.

Snoop este deosebit de periculos pentru făt în timpul sarcinii în stadiile incipiente. Compoziția pulverizării este xilometazolina. Studiile efectuate pe animale au arătat efectul distructiv al acestei componente asupra embrionului. Prin urmare, nu este nevoie să ristiți copilul. Da, iar medicul vă sfătuiește să utilizați mai ușor mijloace de tratament: soluție salină sau preparate gata preparate pentru spălarea nasului - Salin, Marimer, Aquamaris. Luați și mai multă fluiditate, mergeți mai des și ventilați camera.

Rinita ulterior nu este atât de periculoasă, dar aceasta nu înseamnă că nu este necesar să o tratați. Când nasul este așezat de mamă timp de o săptămână, atunci copilul nu primește suficient oxigen pentru el. Dacă alte mijloace nu au ajutat, atunci medicul poate lua o măsură extremă: în al doilea trimestru de sarcină, el vă poate recomanda Snoop.

snoop atunci când efectele sarciniiRinită mai puțin periculoasă la sfârșitul termenului. Dar dacă nasul curgător este întârziat, atunci spray-ul Snoop este prescris și în trimestrul III în timpul sarcinii. Adesea, literalmente o săptămână - două înainte de naștere, o femeie are o rinită hormonală. Este absolut sigur pentru miezuri și nu este necesar să-l tratați - după naștere el trece de la sine.

Deci, am discutat dacă este posibil să utilizați Snoop în timpul sarcinii. Trebuie să se concluzioneze că orice rinită trebuie tratată, cu excepția cazului în care apare rinita înainte de naștere. Utilizați mai întâi toate medicamentele sigure. Dacă aveți probleme de respirație timp de câteva zile, mergeți la medic. Permiteți specialistului să vă numească o pregătire adecvată.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

34 − = 24