ștergerea copilului cu vodcă la o temperatură de

Opoziția metodelor populare și a medicamentelor publicate de pe ecrane TV, de fiecare dată când apare, când bebelușul începe să rănească. Este deosebit de dificil să se evalueze starea actuală a lucrurilor atunci când crește febra unui copil. Este posibil să ștergeți copilul cu vodcă - o întrebare pe care fiecare mamă era îngrijorată în timpul ei.

Ștergeți cu vodcă la temperaturi ridicate - a fi sau nu?

Într-o astfel de situație este destul de dificil de navigat, deoarece chiar medicii au fost împărțiți în două tabere: una din cele vechi recomandăm cu tărie pentru a trage în jos grindings de căldură, altele sunt complet siguri de efectele negative și pericolul unei astfel de metode.

Înainte de a șterge copilul cu vodcă, merită să învățați despre principiul acestei metode. Datorită evaporării rapide a alcoolului sau a vodciei, transferul de căldură crește semnificativ, ceea ce contribuie la scăderea rapidă a temperaturii. Acesta este tocmai pericolul de a freca copilul cu o vodcă la o temperatură. Dacă o reduceți prea repede, poate duce la vasospasm. Ca urmare, pierderile de căldură vor înceta cu totul, însă temperatura tuturor organelor interne opuse va crește considerabil. În plus, pielea absoarbe întotdeauna tot ceea ce primește.

Pe de altă parte, metoda este testată într-adevăr și nu reușește niciodată. De aceea, înainte de a șterge copilul cu vodcă, cântărește toate argumentele pro și contra. Este mai bine pentru a preveni creșterea la un nivel critic, și imediat ia metodele naturale de reducere a căldurii: miez de pâine să se dezbrace și pentru a oferi un aer rece, umed, să bea la fel de mult porțiuni cât mai mici posibil.

Ștergerea cu vodcă la temperatura copilului: când nu există altă cale

Chiar dacă această metodă este periculoasă în ochii dvs., uneori trebuie să recurgeți la ea. Dacă nu aveți medicamente antipiretice la îndemână, va trebui să utilizați alcool cu ​​vodcă. Cum se diluează vodca pentru ștergere: se ia apă la temperatura camerei și se toarnă în ea cât mai multă vodcă sau alcool. Apoi, frecați ușor corpul, evitând fața și organele genitale. Dar puteți folosi această metodă în cazuri extreme.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 4 =