în timpul sarciniiConform instrucțiunilor de utilizare, un medicament precum Stodal nu este interzis în timpul sarcinii. Acest medicament are pe corp în principal bronhodilatatorul, precum și acțiunea mucolitică, adică în cuvinte simple, ajută la diluarea și eliminarea sputei din bronhii. Să examinăm mai atent acest medicament și să ne ocupăm de particularitățile utilizării sale în timpul gestației fătului.

Ce este Stodal?

Acest medicament este un medicament complex, care se bazează exclusiv pe plante medicinale. Compoziția este aleasă de către fabricant, astfel încât literalmente 2-3 aplicații ale medicamentului să îmbunătățească semnificativ eliberarea de spută, tk. tuse devine productiv. Acest lucru se realizează prin reducerea vâscozității flegmului.

Conținut în compoziția de alcaloizi de droguri, contribuie la reducerea fenomenelor de bronhoconstricție, adică acționează similar cu Papaverin.

Medicamentul este disponibil sub forma unui sirop. Acest fapt facilitează utilizarea medicamentului și asigură dozarea exactă.

Pot să prescriu Sirop Stoal femeilor însărcinate?

Nu există avertismente cu privire la utilizarea medicamentului la femeile gravide în instrucțiunile medicului. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că poate fi utilizată de femei în situația de sine stătător.

Deci, Stoat în timpul sarcinii, mai ales în primul trimestru de sarcină, trebuie luat cu prudență. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că medicamentul din compoziția sa conține o componentă precum alcoolul etilic. Concentrația acestei substanțe este neglijabilă, dar poate avea un impact negativ asupra corpului bebelușului la începutul sarcinii. Prin urmare, medicii nu recomandă administrarea medicamentului înainte de 12 săptămâni.

În ceea ce privește trimestrul 2 și 3 al sarcinii, utilizarea Stodal în bolile infecțioase este permisă și chiar arătată.

Cum este numit Stood pentru femeile însărcinate?

În toate cazurile, utilizarea medicamentelor în timpul sarcinii se efectuează exclusiv sub supraveghere medicală. Este medicul care trebuie să indice doza și frecvența de utilizare a medicamentului.

Cel mai adesea, medicamentul este prescris în următoarea doză: 15 ml de medicament de 3 ori pe zi. În unele cazuri, administrarea medicamentului este permisă de până la 5 ori pe zi. Doza se măsoară cu ajutorul unei cupe de măsurare livrată împreună cu medicamentul. Durata admiterii este indicată întotdeauna de către medic și este de obicei de 5-7 zile.

Medicamentul nu interacționează cu alte medicamente, deci poate fi folosit ca parte a unui tratament complex pentru răcelile la femeile gravide.

Este întotdeauna posibil să purtați un Stoal în timpul sarcinii?

Ca și în cazul oricărui medicament, medicamentul are propriile contraindicații pentru utilizare. Sunt puțini. Principala este intoleranța la componentele individuale ale medicamentului. Stoat instrucțiuni pentru utilizare în timpul sarciniimedicament este de asemenea necesar să aibă grijă în prezența unor astfel de tulburări cum ar fi diabetul și prezența tulburărilor genetice datorită absorbției afectată zahărului de către organism (fructosuria), care apare foarte rar.

În ceea ce privește efectele secundare când se utilizează Stodal, apar rareori. Principala este dezvoltarea unei reacții alergice, la apariția căreia medicamentul este oprit pentru utilizare.

Astfel, aș dori să reamintesc încă o dată că, în ciuda faptului că medicamentul este un medicament homeopat, este necesar să se consulte cu un medic înainte de a-l utiliza.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 4