tartoum verde în timpul alăptării

Tantum Verde este un medicament antiinflamator care are și un efect analgezic și antipiretic. Acest spray este utilizat în tratamentul bolilor inflamatorii ale gurii și gâtului - faringită, laringită, durere în gât, durere în gât.

Tantum Verde este conceput pentru a reduce formarea de prostaglandine și a reduce inflamația prin restaurarea structurilor deteriorate. Aceasta înseamnă că medicamentul nu afectează în mod direct agentul cauzal al bolii, ci mai degrabă are un efect analgezic local.

În acest sens, Tantum Verde trebuie utilizat împreună cu alte medicamente, adică în tratamentul complex al bolii.

Tantum Terde la alăptare

Tantum Verde este permisă pentru lactație în prezența indicațiilor pentru utilizarea sa și cu condiția consultării prealabile cu un medic. Contraindicațiile la administrarea medicamentului sunt vârsta copiilor sub 12 ani, hipersensibilitate la componentele medicamentului.

Despre particularitățile folosirii Tantum Verde în timpul hrănirii

Tantum Verde în timpul alăptării este prescrisă în doze stricte. Conține alcool etilic, care trebuie avut în vedere. În plus, acesta include clorhidrat de benzidamină, glicerol, bicarbonat de sodiu, zaharină, metil-para-hidroxibenzoat, aditiv de mentol, polisorbat 20 și apă purificată.

Medicamentul este nesteroidian, aduce anestezie locală. Când aplicația locală are proprietatea de a se acumula în țesuturile inflamate pentru a obține o concentrare efectivă. Substanța activă - benzidamina - este absorbită destul de repede de țesuturi și este excretată prin intestine și rinichi.

Tantum Verde în timpul perioadei de lactație este numită în scopul tratamentului bolilor infecțioase și inflamatorii, în mod necesar în terapia asociată. În plus, pot trata astfel de afecțiuni inflamatorii ale cavității bucale ca stomatită, inflamația glandelor salivare, parodontita, consecințele tratamentului sau îndepărtarea dinților.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 + = 75