fals-negativ test de sarcină

Testul de sarcină este una dintre cele mai remarcabile invenții moderne care ajută o femeie să învețe despre starea ei înainte de apariția primelor semne de sarcină.

Dar în viață nu există nimic perfect. Și un test de sarcină poate fi, de asemenea, greșit. Precizia majorității testelor este de aproximativ 97%. Cel mai adesea, testul de sarcină este greșit în absența sarcinii, chiar dacă este disponibil. Acesta este așa-numitul rezultat fals-negativ.

De ce testul de sarcină dă un rezultat negativ?

Cauzele unui rezultat fals negativ al testului pentru sarcină pot fi foarte diferite.

  1. Testarea prea devreme. Uneori, o femeie, fără să aștepte o altă întârziere, începe să efectueze teste și în mod inutil supărat, fără a aștepta benzile ravnite doilea și torturat de întrebarea de ce testul nu detectează sarcina. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că nu toate testele au un nivel suficient de sensibilitate pentru a HCG pentru a da un răspuns fiabil la primele stadii ale sarcinii. În această situație, trebuie doar să așteptați puțin sau să folosiți un test mai sensibil.
  2. Un alt motiv pentru a primi un rezultat negativ fals este că femeile nu respectă regulile stabilite de instrucțiune atunci când efectuează testul. De exemplu, dacă efectuați un test de sarcină nu dimineața, dar seara sau ziua, rezultatul va fi negativ. Acest lucru se datorează faptului că urina este diluată cu lichid, iar concentrația de hCG scade în mod natural.
  3. Motivul pentru testul negativ în timpul sarcinii poate fi în curs de dezvoltare sarcinii sau cum este numit avortul ratat si sarcina vnematochnaya.Takzhe gonadotropină corionică este produs în cantități insuficiente pentru avort amenintate. Un rezultat negativ poate apărea și în cazul în care rinichii lucrează incorect.
  4. Test neconform. cauze ale testului fals-negativ de sarcinăUn test de sarcină poate prezenta un rezultat eronat datorită faptului că este întârziată sau incorect stocată. Pentru a nu se întâmpla ca o femeie să fi primit un rezultat negativ al testului și, ca urmare, a avut loc o sarcină, este necesar să se efectueze un alt test în câteva zile pentru a crește fiabilitatea. Este mai bine să cumpărați un test de altă marcă sau tip.

Dacă, pe de altă parte, un test repetat are un rezultat negativ și primele semne de sarcină sunt prezente, atunci o femeie ar trebui să contacteze cu siguranță un ginecolog pentru a stabili motivele acestei afecțiuni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

36 − = 29