testați Ruth la copii

Pentru a asigura un control mai bun asupra schimbărilor în sănătatea elevilor începând cu anul 2010, toți copiii vor fi supuși unui test anual Rufieus (definirea unui grup de sănătate) și vor vizita specialiști înregistrați.

Ce este testul lui Ruth?

Mulți părinți nu știu ce este - testul lui Rufieu și ce norme sunt la copii și adolescenți.

Testul Rufieu determină nivelul de anduranță (rezerva) a sistemului cardiovascular la copii, sub orice sarcină fizică.

Realizate în conformitate cu schema:

  1. Numără pulsul la un copil timp de cincisprezece secunde, întotdeauna după o ședere liniștită de cinci minute (rezultatul 1).
  2. Timp de patruzeci și cinci de secunde, efectuați treizeci de squaturi.
  3. Imediat după ședințe, calculați impulsul în primele cincisprezece secunde (rezultatul 2).
  4. Apoi numărați ultimele 15 secunde (rezultatul 3) din primul minut al perioadei de odihnă.
  5. Indicele testului lui Ruthier este determinat de formula:

(4 * (p1 + p2 + p3) -200): 10

Conform indexului obținut după trecerea testului Ruthier, au fost identificate următoarele grupuri de sănătate pentru copii:

  1. Grupul principal Sunt copii absolut sănătoși, nu există probleme de sănătate, scorul testului Rouffier este de la 0 la 10. Sunt implicați în programul general, participă la cruci și la concursuri.
  2. Grup pregătitor - aceștia sunt copii, cu o ușoară abatere în starea de sănătate, testul Ruthier este puțin mai mare decât cel pentru grupul principal. De asemenea, sunt implicați în programul principal, dar fără participarea la concursuri naționale și sportive.
  3. Grup special - aceștia sunt copii cu dizabilități semnificative în starea de sănătate, un test de probă Roufie de la 10 la 20. Ei ar trebui să fie angajați în clase separate sau profesorul trebuie să le selecteze individual pentru a-și exercita.

Uneori se întâmplă că părinții nu sunt de acord cu rezultatele testului lui Ruthier, apoi grupul de sănătate este determinat pentru o anumită perioadă (o lună sau două), iar apoi eșantionul este reluat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − 20 =