tinctura de piper de apa dupa livrareOrganismul majorității tinerilor mame după nașterea transferată este restabilit destul de greu. În special, unele femei prezintă sângerări profunde și intense, care pot fi periculoase pentru viața și sănătatea mamei la naștere. În acest caz, medicii prescriu destul de des fetelor o tinctură de piper de apă.

În plus, acest medicament poate fi de asemenea utilizat pentru a crește rata contracției naturale a uterului. În acest articol vă vom spune cum să utilizați tinctura de ardei grași după naștere și ce efecte secundare poate provoca.

Proprietăți de vindecare ale piperului de apă

Piperul de apă, sau piperul de munte, este cunoscut pentru proprietățile valoroase din vremea Romei antice. Anterior, a fost folosit pentru rezoluția și purificarea diferitelor tumori răni sângerânde, dar astazi folosit pe scara larga ca un analgezic, hemostatic și agent anti-inflamator.

Ca parte a piperului montan, există o cantitate destul de mare de vitamina K, care este capabilă să oprească sângerările interne, precum și rutina, reducând fragilitatea vaselor de sânge. În plus, această plantă este bogată în astfel de micronutrienți utili, cum ar fi mangan, titan, magneziu și argint.

De aceea, piper apa este atat de eficient la diferite sângerărilor, inclusiv post-partum, menstruatsionnye, gastrice, intestinale, hemoroizilor și alte. Extract de piper apă numit după obicei, iar după livrările complicate pentru a opri contracții uterine și sângerări prelungite.

Cum să folosiți piperul de munte?

Pentru a pregăti un medicament, va trebui să cumpărați această plantă sub formă de pulbere într-o farmacie și apoi, în aceeași proporție, să o conectați cu o soluție de alcool de 70%. În același timp, trebuie obținut un lichid care are un gust amar și amar și o culoare maro-verde.

extract de piper după livrareConform instrucțiunilor, tinctura pregătită de ardei grași după naștere trebuie luată în interior cu 30-40 picături de 3 ori pe zi, spălată cu o cantitate mare de apă pură. Acest lucru este recomandat aproximativ o jumătate de oră înainte de mese. Este demn de remarcat faptul că astăzi în majoritatea farmaciilor se poate cumpăra un extract lichid gata preparat de pepinieră alpinistă, care trebuie luat în formă pură, conform unei scheme similare.

Cele mai multe fete și femei notează că preparatele pe bază de piper montan sunt transferate destul de bine. Cu toate acestea, în unele cazuri există o intoleranță individuală la această plantă și, ca o consecință, diferite reacții alergice. În plus, în unele cazuri, utilizarea acestei plante cauzează dureri de cap severe, salturi în tensiunea arterială și amețeli.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

32 − 22 =