traneksam la sarcină în termeni precoceÎn timp ce așteaptă copilul râvnit, mama așteaptă speranța dezvoltării cu succes a fătului. Prin urmare, posibilitatea unei avort spontan afectează o femeie. Pentru a preveni acest lucru, când sunteți însărcinată la o vârstă fragedă, medicii prescriu uneori medicamente la Tranexam. Acest medicament are un efect anti-inflamator de restabilire a sângelui.

Pentru mama care așteaptă copilul, să înțeleagă pentru sine dacă există o amenințare de avort spontan, trebuie să fii atent la sănătatea ta. Cu simptome cum ar fi dureri de desen în abdomen, spate, spotting, slăbiciune generală și muște negre înaintea ochilor, trebuie să consultați un specialist.

După examinare, expertul va solicita femeii mai multe întrebări pentru a înțelege ce tratament este potrivit pentru ea. De exemplu, în instrucțiunile de la Treneksam, utilizate la începutul sarcinii, este scris că medicamentul este contraindicat în tromboză și hipersensibilitate la componentele sale. De asemenea, nu este de dorit să utilizați acest medicament pentru mamele care alăptează. poate fi excretat în laptele matern și poate dăuna dezvoltării copilului.

Prin urmare, tratamentul ar trebui să aibă loc numai în conformitate cu prescripția medicului și sub supravegherea acestuia. Cum, în ce doză va lua Traneksam în timpul sarcinii, medicul dumneavoastră va picta. De obicei, se prescrie fie un comprimat pe zi, fie trei. Depinde de bunăstarea femeii și de situația ei specifică.

Tranexam este produs nu numai în comprimate, ci și sub formă de soluție pentru administrare intravenoasă. Astfel, în anumite cazuri, medicul poate să se adreseze unui spital unde se vor prescrie picături cu acest medicament.

Sarcina trebuie să fie conștientă de posibilele efecte secundare ale Tranexam și să informeze în timp util medicul despre aceasta. Printre acestea pot fi:

  • greață și arsuri la stomac din tractul gastro-intestinal;
  • slăbiciunea generală și amețeli ale sistemului nervos central;
  • o alergie care se manifestă cel mai adesea sub forma unei erupții pe corp;
  • tahicardie, tromboză, durere în piept.

Cât timp pot să iau Tranexam în timpul sarcinii?

Cursul de tratament este, de obicei, 7 zile. Deoarece medicamentul are multe efecte secundare, nu depășiți doza și calendarul numirii, numiți de medic.

Unele femei se confruntă cu descărcare maro după ce au luat Tranexam în timpul sarcinii. Acest fenomen provoacă îngrijorări suplimentare. Experții o explică prin faptul că mucusul brun este rămășițele unui exod de sânge care a rămas în organele genitale feminine și a dobândit o astfel de culoare. Ie acest lucru nu mai este un semn de amenințare cu avortul. Cu toate acestea, cu alocarea prelungită a unui astfel de mucus este de a informa medicul despre aceasta.

Pot să iau Tranexam în timpul sarcinii pentru prevenție și la ce doză?

Încă o dată, subliniem că orice tratament trebuie să fie convenit cu medicul curant și condus sub supravegherea sa. Sarcina nu este un moment pentru a se angaja în auto-medicație, și este necesar să se abordeze acest lucru cu toată responsabilitatea. Uneori, cu amenințarea terminării spontane a sarcinii, diagnosticată de un specialist, tranșezam ce doză în prevenirea sarciniiTraneksam poate fi numit din primele zile de sarcină. Dozajul este prescris exclusiv de medic pentru fiecare caz individual.

Tranexam, la fel ca toate celelalte medicamente, are un număr de contraindicații și efecte secundare, astfel încât cea mai bună prevenire dezvoltarea prosperă a copilului este viața unei mame sanatos. Dacă o femeie gravidă este drept și bun nutriție, o mulțime de mers pe jos, joc de sport, care corespunde poziției sale, sprijinindu-se pe timp, vizionarea lor psihologic bine-(calm, relaxat, prietenos), șansele de a face un copil sănătos, fără nici o creștere de medicamente în mod semnificativ.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

72 − 68 =