Trimestru de sarcină pe luni | hounslowtw3.net

Trimestru de sarcină pe luni

Trimestru de sarcină pe luniDezvoltarea copilului are loc pe baza lunilor de sarcină, în special despre acest lucru se regăsesc în sursele relevante. În acest articol, vom sublinia pe scurt cele mai importante informații, deoarece o femeie care este gravidă pentru prima dată se întreabă adesea: trimestrul de sarcină - câte luni?

Medicii au rupt timpul de a purta copilul la anumite intervale egale, pentru a controla în mod clar etapele de dezvoltare a fătului pe fiecare dintre ele. Trimestrul de sarcină pentru comoditate este împărțit în luni, fiecare împărțit în douăsprezece săptămâni, adică 3 luni.

Puteți găsi calendarul sarcinii cu luni, care la rândul său este împărțit în săptămâni. În practica medicală, atunci când se înregistrează și participă la consultarea unei femei, femeia gravidă primește o perioadă în săptămânile obstetricale.

Primul trimestru - de la început până la 12 săptămâni

Încă de la începutul sarcinii, mama care așteaptă poate chiar să piardă, dacă nu a planificat-o în avans. La urma urmei, schimbările în organism sunt încă foarte mici. După o întârziere de poziție interesantă menstruației a simptomelor incep sa se arate mai încrezători - greață, doresc întotdeauna să doarmă, să mănânce, de multe ori începe să fie difuzate la toaletă - astfel încât vezica reactioneaza la schimbarile hormonale.

Mai aproape de sfârșitul trimestrului, puteți observa deja burta. Pieptul crește ușor și există senzații neplăcute în el. Este important să știți că în primele săptămâni când se produce implantarea, sarcina poate fi întreruptă pe fondul stresului, frigului sau exercițiilor fizice. A doua perioadă periculoasă este de la 8 la 12 săptămâni - când este posibilă avortul spontan sau sarcina înghețată datorită malformațiilor în dezvoltarea embrionilor.

Al doilea trimestru - de la 13 la 24 de săptămâni

Această perioadă este cea mai calmă și mai ușoară în timpul sarcinii. Toxicoza a fost deja lăsată în trecut, problemele legate de greutatea propriei greutăți, lenevi și umflături nu au început încă și o femeie se poate bucura acum pe deplin de statutul ei.

Aproximativ la 17-20 de săptămâni, mama viitoare începe să simtă primele tremurări ale copilului, care în câteva săptămâni devin regulate și intense. Din momentele neplăcute ale acestei perioade, merită remarcată apariția arsurilor la stomac, precum și posibile manifestări ale venelor varicoase. Dezvoltarea copilului după luni de sarcină

Al treilea trimestru - de la 25 la 40 de săptămâni

Acesta este cel mai important moment în care organismul începe treptat să se pregătească pentru naștere. Din ce în ce mai des sunt lupte de antrenament și femeia trebuie să se pregătească mental pentru viitoarea muncă și întâlnire cu copilul.

Acum, când o femeie a câștigat în greutate considerabilă, centrul de greutate, iar sarcina devine greoi, care, la rândul său, poate duce la căderi și leziuni, pana la nastere prematura. Orice durere până la sfârșitul ultimului trimestru - este o ocazie de a vedea un medic, nu poate începe de muncă fără a aștepta dispoziții patruzeci de săptămâni.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: